Cautare

3700 de rezultate pentru "accidente 2010 01 29 in jud covasna" (4.05 secunde)
Magda Marincovici) 76 de copii bolnavi de cu diverse forme de cancer si leucemie din judetele Brasov, Covasna si Harghita incep noul an scolar.
Avertizare COD GALBEN de ploi si vant in Capitala si 20 de judete.
Horia Fenechiu din Dealurile Martanusului, Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminica dimineata, la ora 3:38:06 (ora Romaniei), in zona seismica Vrancea.
In mod normal, la intrebarea daca urasc sau nu ungurii am raspuns mai mereu "nu". ... Bine, nu ca ar fi singurii care ne urasc si ca ne-ar iubi in rest toata lumea, dar ei sunt un caz mai special.
Aflat prin Covasna, intr-o vizita neoficiala, etnicii maghiari i s-au plans ca odraslele lor nu prea au conditii sa invete limba romana. ... Este evident ca presedintele s-a referit la aspectul tehnic al predarii, avand in vedere ca micutii maghiari incep scoala fara sa stie o boaba romaneste.
In 25 august, sambata, presedintele Basescu avea intalnire cu poporul in Piata Universitatii. Facuse o promisiune in acest sens. ... intalniri trimestriale, "in fiecare ultima sambata a celei de-a treia luni".
Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe - Covasna), A1: ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Potrivit unui document al Ministerului Transporturilor, semnat de ministrul interimar (demis) Radu Berceanu, in prezent se afla in faza de constructie 4 autostrazi: ... In acest an vor fi dati in folosinta 42 de kilometri din autostrada Transilvania, pe tronsonul Campia Turzii - Gilau.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 8 bis, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, moment in care a surprins si accidentat grav pe D.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... Georgeta de 64 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan, care a ramas internata la spital.
La data de 20 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe C.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 10.30, B. Sorin de 28 de ani jud.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 41 de suspecti de comiterea unor infractiuni. ... Din cei 41 suspecti identificati, 23 au fost prinsi in flagrant.
La data de 15 septembrie 2010, ofiteri din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigare a Fraudelor au inceput urmarirea penala impotriva lui R. ... OANA de 18 ani din jud.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 4 au documentat, in perioada august - septembrie 2010, activitatea unei grupari denumita generic "ITALIENII" cu preocupari pe linia comiterii infractiunilor cu violenta (in special talharie cu mod de operare "smulgere de lantisoare"), dintre membrii acesteia fiind identificati urmatorii:
PETRICA de 24 de ani din jud. ... La data de 22.03.2010, cel in cauza a fost depistat intr-un complex comercial din sectorul 4, in timp ce expunea spre vanzare un numar de 13 articole de imbracaminte purtand insemnele marcilor protejate pe teritoriul Romaniei, produsele fiind contrafacute.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 33 de suspecti de comiterea unor infractiuni. ... Din cei 33 suspecti identificati, 19 au fost prinsi in flagrant.
google-analytics.com