ziarmm.ro informeaza: Vadim: "Basescu le-a promis ungurilor 5 judete la intalnirea secreta cu Vicktor Orban"
Presedintele Traian Basescu s-ar fi intalnit in secret cu premierul Ungariei, Viktor Orban, pentru a-l ruga sa convinga UDMR sa nu iasa de la guvernare si le-ar fi promis ungurilor 5 judete - cel putin asta a declarat Corneliu Vadim Tudor intr-o emisiune televizata.
"Traian Basescu s-a vazut sambata cu Viktor Orban, in secret, au luat masa la Baile Tusnad. S-au vazut, dar nu s-a afisat el cu Tokes, cu astia. S-a vazut cu Viktor Orban pentru a-l ruga sa convinga UDMR sa nu iasa de la guvernare, ca atunci suspendarea lui Basescu este garantata", a declarat Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar si presedintele PRM, marti seara, la emisiunea Subiectiv.
Mai mult, seful PRM sustine ca o regiune de tip Harghita-Covasna-Mures-Alba-Arad ar putea sa faca UDMR sa ramana la guvernare.
"De asemenea, le-a spus (Traian Basescu - n.r.) ca o sa le dea ungurilor ceea ce cer ei, aceasta regiune de dezvoltare. Au stabilit sa le dea pe mana urmatoarele judete - Harghita, Covasna, Mures, Alba, Arad, adica granita cu Ungaria, ca erau disperati ca n-au iesire spre Ungaria", a mai precizat Vadim Tudor.
Europarlamentarul sustine ca are aceste informatii de la SRI. "stiu de la serviciile secrete ale noastre, ale tarii. Sa spuna SRI, George Cristian Maior", a adaugat Vadim.