Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (3.39 secunde)
Confort interior si siguranta KIA Sorento dispune de un sistem de suspensii independente, care asigura o buna stabilitate pe teren accidentat, reusind sa amortizeze efectul celor mai incomode denivelari.
Mitsubishi Colt vine echipat in varianta standard cu unul dintre cele mai performante sisteme de asistenta electronica a servodirectiei, si cu sistemele ABS + EBD, completate optional de Sistemul de Control al Tractiunii (TLC) (previne tendinta masinii de a derapa, si impiedica rotile sa piarda aderenta pe teren accidentat sau pe zapada).
"Am peste 9.000 de ore de zbor si peste 2.600 de aterizari perfecte, facute pe teren accidentat. De asemenea, am pregatit pentru aceasta frumoasa meserie sute de tineri.
Actyon este o masina avantajoasa datorita capacitatilor off-road (pe teren accidentat), a designului extravagant si a pretului avantajos fata de concurenta, au spus reprezentantii Auto Italia.
- kit radar de recul - parcarea cu spatele nu mai este o problema in spatiile inguste din orase si pe teren accidentat;
Configuratia aceasta este buna pe teren accidentat sau cu bena incarcata, insa, pe sosea, ii confera masinii un caracter saltaret la denivelari sau cand treci peste limitatoarele de viteza de tipul celor montate la trecerile de pietoni din orase.
Selectorul din consola centrala permite alegerea intre tractiunea integrala permanenta si folosirea a numai doua roti motrice (reducandu-se consumul de combustibil).Date despre motorizari Daca tractati o remorca sau daca aveti nevoie de cuplu mare la mersul pe teren accidentat sau un consum mai redus de combustibil la drum lung sau in oras, aveti la dispozitie motorizarea diesel de 2,2 l.
Selectorul din consola centrala permite alegerea intre tractiunea integrala permanenta si folosirea a numai doua roti motrice (reducandu-se consumul de combustibil).Date despre motorizari Daca tractati o remorca sau daca aveti nevoie de cuplu mare la mersul pe teren accidentat sau un consum mai redus de combustibil la drum lung sau in oras, aveti la dispozitie motorizarea diesel de 2,2 l.
Daca designul lui Tucson ne duce cu gandul la teren usor accidentat, liniile lui ix 35 ne indruma spre mall sau bordure abordate cu mare grija.
Informatiile de presa furnizate de Mercedes-Benz cu ocazia acestui eveniment subliniau valori precum capacitatile de necontestat atat pe teren accidentat, cat si pe carosabil, dar si o gama larga de intrebuintari.
"S-au accidentat Bacila, Pleasca, problemele cu Stromajer si Vranjes, Chiriches a plecat la Steaua. Sunt cinci jucatori, destul de mult.
Gorjenii au fost tinuti in sah de SCM-U Craiova, venita la Targu Jiu cu doar noua jucatori, care a avut un avans maxim de 16 puncte in sfertul doi, 17-33. Oaspetii l-au pierdut pe LeVar Seals in primul sfert, accidentat la glezna stanga, dar s-au batut pana la capat.
Dupa ce Diana Patru a parasit echipa din motive medicale, Burcea nu poate miza astazi nici pe Irina Lazarin, care s-a accidentat in partida de la Constanta.
Atacantul Costin Curelea (Sportul Studentesc), accidentat, a fost inlocuit cu Adrian Markus (FC Bihor) in lotul echipei nationale pentru turneul de pregatire din Antalya, informeaza frf.ro.
Pandurii a ramas fara fundas dreapta dupa ce Adi Rusu s-a accidentat la genunchi in prima repriza a amicalului cu Duisburg (3-2).
Dupa ce voi semna, voi vorbi cu cea mai mare placere", a spus Ungurusan. Pandurii a ramas descoperita pe postul de fundas dreapta dupa ce Marian Pleasca si Adrian Rusu s-au accidentat.
Dupa trei saptamani de pregatire, m-am accidentat la tendonul stang. La Europene am fugit intr-un picior, doar ca sa ajut echipa de cros senioare.
Singura indisponibilitate in lotul Energiei este Ciprian Sandru, cu entorsa. In schimb, Adrian Radulescu, si el accidentat cu Bacaul, a fost recuperat.
Accidentat pe 11 noiembrie 2011, la debutul in nationala Romaniei intr-un joc amical cu Belgia, Pleasca se recupereaza la Clinica Atlantis din Bucuresti.
Capitanul Branislav Tomic a fost menajat, deoarece a acuzat dureri la mana la care fusese accidentat. In urma acestei victorii, SCM-U Craiova a facut schimb de loc cu Dinamo in clasament.
google-analytics.com