Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (3.68 secunde)
Al treilea accidentat, Craciun, a parasit terenul spre finalul primei reprize. Nu acuz jucatorii din Sighisoara ca au jucat dur, au fost accidentari care se pot intampla oricui.
Martinovic si Prepelita s-au accidentat prematur din pricina unui teren care n-a facut cinste unui stadion de elita. In minutul 20 Ilie Stan avea deja doua schimbari facute, iar Chiriches era reprofilat fundas dreapta.
Eliminat cu Steaua, in turul campionatului, deoarece a patruns pe teren pentru a se interesa de soarta lui Bacila, accidentat grav, antrenorul Petre Grigoras a primit doar avertisment.
Noi jucam toate meciurile sa castigam, dar un punct in deplasare poate fi un rezultat bun", a spus Mogosanu, care nu va putea miza pe Laurentiu Boroiban, din cauza unei clauze contractuale impuse de gazari in iarna, cand atacantul craiovean a decis sa-si rezilieze intelegerea, si pe Cristopher Quist, accidentat.
"Cosmin Bacila s-a accidentat la Pandurii si trebuie sa fim gentlemani cu acest jucator. De aceea i-am oferit un contract pe doi ani, cu 25% mai mult fata de cat a avut el la Pandurii.
Nici tabara clujeana nu a scapat fara victime, interul Laura Oltean fiind accidentat grav la genunchi, tot in prima repriza.
Avem probleme de lot, sunt cativa jucatori suspendati. Giurca este in continuare accidentat, a intrat nerefacut complet la meciul asta si acuza dureri".
intra Olic in locul lui Ribery, accidentat Min 94 - Cech pareaza penalty-ul executat de Robben! Nebunie la Munchen!
In proba individuala, singurul care a intrat in cei opt finalisti a fost Dorian Parvan. Acesta s-a accidentat la mana si a devenit indisponibil pentru o perioada mai indelungata.
Jucatorul s-a accidentat chiar la primul antrenament dupa reunire al echipei nationale, de la Mogosoaia, acuzand dureri la tendon si seara a plecat din cantonament cu piciorul in gips, informeaza site-ul oficial al gruparii gorjene.
Lemnaru - cu ceva probleme medicale, Cojoc - usor accidentat, Bacila - care resimtea ceva dureri, plus Viera, Radut si Mingote, care au sosit mai tarziu la lot.
Abate are o problema musculara la piciorul stang, iar Chiellini s-a accidentat la coapsa stanga. Eventuala absenta a lui Abate contra Germaniei ar fi o problema pentru italieni, deoarece alternativa sa pe acest post, Christian Maggio, este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.
La finalul primei reprize, Claudiu Voiculet s-a accidentat si a fost inlocuit cu Nistor. Nu au evoluat la acest joc Lazar, Horvat, Lemnaru, Cojoc, Rusu, Bacila, Pleasca si Cardoso.
Din minutul 62, Italia a avut un jucator mai putin in teren, dupa ce Thiago Motta s-a accidentat si nu a putut fi inlocuit, deoarece selectionerul Cesare Prandelli facuse toate cele trei schimbari.
Bouba Sare iese accidentat. Mijlocasul lui CFR a fost transportat cu o ambulata la spital după o accidentare gravă
Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti seara, ca regreta faptul ca echipa ardeleana a pierdut meciul cu Manchester United, scor 1-2, in Liga Campionilor, apreciind ca rezultatul ar fi putut fi altul daca Pantelis Kapetanos si Modou Sougou nu s-ar fi accidentat.
CFR l-a pierdut pe atacantul Modou Sougou, care s-a accidentat si a fost schimbat dupa doar 10 minute. CFR Cluj pare ca a iesit din lupta pentru titlul de campioana in urma acestui esec, al patrulea in Liga I.
De la Dinamo, Alvarez, accidentat, a fost inlocuit pe teren de Curtean. Fluierul final al derby-ului a fost in minutul 93.
Adrian Mutu a mai primit o veste neplacuta, de asta data din tara, dupa ce s-a accidentat in timpul unui antrenament, fiind indisponibil aproape trei saptamani.
Daca stelistii s-au despartit de Rusescu, iar Chipciu este accidentat si nu va putea evolua, in schimb cei de la Petrolul au ramas fara cel mai bun jucator din stagiunea precedenta, Jeremy Bokila, care a refuzat sa intre in cantonament pentru meciul din Supercupa si a plecat in Olanda.
google-analytics.com