Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (4.55 secunde)
10, a surprins si accidentat grav pe G. ... Valea Ialomitei, a surprins si accidentat grav pe M. ALEXANDRU de 32 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului pietonal.
25A, a surprins si accidentat grav pe D. ... Cand a ajuns in apropierea statiei RATB "Aurel Vlaicu", a surprins si accidentat grav pe R.
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
Vatra Luminoasa, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric, situatie in care a surprins si accidentat pe P.
Dacia, a accidentat-o pe O. ... 231, a surprins si accidentat pe R. Elena de 71 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Artistul s-a accidentat destul de grav si a avut nevoie de ingrijire medicala, insa a avut noroc si a scapat cu bine peste ce i s-a intamplat.
Roman II (accidentat) ANTRENOR: ... Iacob, (accidentat) ANTRENOR: Ilie Poenaru Stadion: Municipal (Botosani) Arbitru: Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2:
Rodriguez, Varga, A. Nistor, S. Serban, Safranko Absenti: R. Varga (accidentat), Ninaj (suspendat) Antrenor: ... Vatajelu (accidentat), Bancu (in recuperare) Antrenor: Eugen Neagoe
Erico (accidentat) Hermannstadt: ... Antoche (accidentat) Stadion: "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Viorel Flueran (Craiova), A1: Valentin Avram (Bucuresti), A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) Arbitru VAR:
Deac (accidentat) ANTRENOR: ... Vatajelu (accidentat), Bancu (in recuperare), Al. Cretu (suspendat) ANTRENOR: Eugen Neagoe STADION: "Constantin Radulescu" ARBITRU: Radu Petrescu;
Homawoo (accidentat) Antrenor: ... Calcan (accidentat) Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau Stadion: Arcul de Triumf (Bucuresti) Arbitru: Adrian Cojocaru (Galati). Asistenti Marius Badea (Ramnicu Valcea), Alexandru Voda (Alba Iulia) Arbitru VAR:
Surse guvernamentale sustin ca Tariceanu continua sa aiba dureri la genunchiul operat si o usoara nesiguranta in mentinerea echilibrului in momentul in care se sprijina in piciorul accidentat.
www.libertatea.ro informeaza: S-a mutat ea din Bucuresti, in speranta unui trai linistit la Miercurea- Ciuc, dar nu a fost asa.
Koller revine in "optimi" Chiar si la 3-0, cehii au insa si motive de suparare, intrucat Koller s-a accidentat spre finalul primei reprize, acuzand o ruptura musculara la piciorul drept si este indisponibil pentru urmatoarele doua meciuri ale grupei.
Nu vreau, la sfarsit de cariera, in anii de inalta senectute, cum se spune, sa plec, avand sub ochi un peisaj uman si national atat de depresiv, in discordanta clara, as zice, dureroasa, cu cele ce mi-am inchipuit eu, cu cele ce si-au inchipuit familia si apropiatii mei, dar si cu o buna parte dintre ardelenii care, si azi, atarna cu privirile pline de asteptare, daca nu de speranta, asupra tinerei si miraculoasei tari, ivite si inchegate dupa un istoric atat de accidentat, in care nu au fost multi nu numai sa creada, dar si sa se implice, sa se avante, sa lupte, riscand aproape totul, uneori - cu adevarat, chiar totul!
In cursul zilei de ieri, un turist a fost accidentat de o wola a DADL-ului pe plaja din statiunea Mamaia, in zona Pescarie...
In 2003, senatorul Ilie Sarbu s-a accidentat in zona inghinala, la o partida de vanatoare in compania fostului premier Adrian Nastase, a fostului director al SIE Gheorghe Fulga, a lui Ioan Talpes - fostul sef al Administratiei Prezidentiale si a lui Radu Timofte - fostul director al SRI.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea. Din spusele lui Culetu reiese faptul ca a fost accidentat din spate de un alt autoturism.
Bush in decembrie 2004, in calitate de premier, in care ii solicita ridicarea imunitatii diplomatice a militarului american care l-a accidentat mortal pe muzicianul Teo Peter, contrazicand declaratiile purtatorului de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, potrivit carora Ministerul Afacerilor Externe ceruse deja, pe 4 decembrie 2004, ridicarea imunitatii puscasului marin.
un episod pe drumul accidentat al democratiei, care modifica doar raportul de forte de la Bruxelles. Teoretic, Alianta aflata la guvernare poate sa isi continue linistita mandatul de 4 ani pe care i l-a oferit electoratul in 2016.
google-analytics.com