Nalba SA Galati, dealer Dacia, are acum un nou showroom, situat pe str. Brailei nr. 219, la iesirea din Galati spre Tecuci. Valoarea totala a investitiilor pentru aceasta noua locatie este de 3 milioane de euro, iar suprafata totala a concesiunii este de 15.000 mp, ceea ce ne indreptateste sa spunem ca este cel mai mare complex auto din Galati. Showroom-ul se intinde pe o suprafata de 600 mp, suprafata service-ului fiind de 2.500 mp. Sint prevazute 18 posturi de lucru (caroserie, vopsitorie etc.), toate la standarde europene. Evenimentul care marcheaza deschiderea noii locatii coincide cu lansarea a doua noi modele: "Logan abs plus" si "Logan easy".

Siguranta la cel mai bun pret

Seria limitata "Logan abs plus" doreste sa seduca clientii care cauta echipamente de securitate la cel mai bun pret. Construita pe versiunea Preference, "Logan abs plus" ofera un raport pret-echipamente foarte atractiv, fiind dotat cu echipamente de securitate foarte apreciate si asteptate de clientii din Romania, cit si cu echipamente care sporesc in mod evident confortul in utilizare:

- ABS - in cazul frinarii de urgenta rotile nu se blocheaza, traiectoria fiind sub control;

- proiectoare de ceata;

- airbag-uri laterale torace (optional) pentru un plus de protectie si siguranta;

- aer conditionat (optional) - asigura o racire rapida si o distributie omogena a aerului;

- radio CD 2x15W cu panou detasabil (optional).

Confort si usurinta in manevrare la cel mai bun pret

Seria limitata "Logan easy", construita pe versiunea Laureate, imbunatateste calitatea vietii la bord si are atuuri importante pentru a va seduce. Pe linga raportul prestatii/pret fara echivalent oferit de gama Logan, seria limitata "Logan easy" ofera accesorii de protectie si confort menite sa usureze viata in traficul cotidian:

- alarma - asigura protectia antiefractie si volumetrica a autovehiculului;

- kit radar de recul - parcarea cu spatele nu mai este o problema in spatiile inguste din orase si pe teren accidentat; semnalele de avertizare sonora si vizuala emise la aparitia unui obstacol va ajuta sa parcati rapid si sigur automobilul;

- ornament de inox pentru esapament

- cotiera centrala - ofera un confort desavirsit soferului, asigurind si un spatiu suplimentar de depozitare

- covorase de cauciuc - special realizate pentru Logan, sint prevazute cu un sistem de fixare care impiedica alunecarea sub pedale;

- radio CD MP3 4x15W cu panou detasabil.

Toti cei care doresc sa viziteze noua locatie Nalba pot apela la taxi As sau Luciano, iar Nalba le va plati calatoria. In plus cei care participa in perioada 19-23 aprilie la Operatiunea Porti Deschise pot cistiga, prin tragere la sorti, unul dintre premii. Sint puse la bataie doua Logan abs plus, doua Logan easy, 85 de trollere Samsonite, precum si cinci excursii in Grecia pentru cei care comanda un Logan serie limitata.