Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (2.66 secunde)
68 Leandro Tatu s-a accidentat destul de grav in urma unei actiuni de atac a Stelei si va fi inlocuit. ... Portarul lui Dinamo s-a accidentat la aceasta faza.
Din pacate, s-a accidentat acum". ... "Mutu n-a jucat in ultimul timp, a fost accidentat, era mai greu sa-l chem dupa o luna in care nu a jucat la echipa de club in mod constant.
Din pacate, s-a accidentat acum", a punctat Piturca. ... "Adi n-a jucat in ultimul timp, a fost accidentat. Era mai greu sa-l chem dupa o luna in care nu a jucat la echipa de club in mod constant.
E accidentat. ... Accidentat, Tamas se recupereaza si el la sala sotiei. De Craciun, Tamas si sotia lui au hotarat sa devina din nou parinti.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a clarificat, luni, ca politistul care a accidentat mortal o fetita de 11 ani pe o trecere de pietoni nu se afla intr-o misiune de urgenta.
Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa si-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli.
Paun, Gonzalez - Ashkovski, Luckassen, Stefanescu REZERVE: Began, Ninaj, Barbut, Fulop, Vasvari, Ispas, Golofca, Tudorie, Damascan ABSENTI: Achahbar (accidentat) ANTRENOR: ... Jutric (accidentat) ANTRENOR: Constantin Giurescu
Ar fi interesant de vazut cum ar fi procedat Politia americana sau britanica daca vreun slujbas de la ambasadele Romaniei de pe acolo ar fi lovit si accidentat, sau omorat, vreun cetatean de-al lor.
Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T.
"Ungur Cristian, fiul unui cunoscut doctor local, a accidentat patru persoane, ruland neautorizat cu un Alfa Romeo de culoare rosie, cu numarul de inmatriculare CS 23 CRI, pe aeroportul din Caranasebes in timpul desfasurarii etapei a doua a Campionatului National de Viteza", potrivit unui comunicat trimis de ofiterul de presa al Federatiei Romane de Motociclism, Marc Sandu.
Motociclistul accidentat de Monica Macovei este inca internat in spital
Brasoveni, a surprins si accidentat grav pe Z. ... Balaria, a surprins si accidentat grav pe P. Dan de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal semnalizat cu indicatorul "Trecere pentru pietoni".
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe M. ... Ramnicu Sarat, iar dupa ce a trecut de un imobil, circuland pe sensul opus de mers, a surprins si accidentat grav pe I.
8 bis, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, moment in care a surprins si accidentat grav pe D. ... 25, nu a respectat semnificatia indicatorului "Ocolire prin partea dreapta" si nu a acordat prioritate de trecere, moment in care a surprins si accidentat usor pe P.
CONSTANTIN de 32 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat, pe B-dul Gheorghe Sincai dinspre Splaiul Independentei catre B-dul Dimitrie Cantemir, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu 1-1A, a surprins si accidentat grav pe S. ... Valea Oltului, a surprins si accidentat grav pe R.
Campul Mosilor, a surprins si accidentat grav pe D. ... Ordinii, a surprins si accidentat grav pe O. Ilie de 74 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar pe marcajul pietonal in zona de actiune a indicatoarelor "Trecere pietoni".
Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani. Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz.
3, nu s-a asigurat la executarea manevrei de mers inapoi, moment in care a surprins si accidentat grav pe P. ... Sura Mare, nu a respectat semnificatia indicatoarelor "Ocolire" si "Trecere pentru pietoni", situatie in care a surprins si accidentat grav pe B.
Cand a ajuns la intersectia cu Calea Vitan, a circulat pe terasamentul liniilor de tramvai si nu a respectat semnificatia indicatorului "Ocolire" instalat la inceputul refugiului pietonal, situatie in care a surprins si accidentat pe T. ... Accidentat grav, T.
google-analytics.com