Cautare

8518 de rezultate pentru "accident suceava pe 26 decembrie 2009" (2.98 secunde)
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
1 Decembrie, o zi prea mica pentru romani? Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
Alegerile din 9 decembrie 2012 reprezinta ultima incercare electorala din acest an pe care l-am intitulat simbolic "Anul victoriei".
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava a hotarat excluderea din partid a fostului vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean. ... Presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, a declarat ca Nichitean nu a participat la aceasta sedinta, cu toate ca a fost invitat.
PSD Suceava a mai pierdut un consilier judetean, dupa ce directorul SC REGNAFOR Vatra Dornei, Mircea Rusu, s-a alaturat liberalilor. Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca directorul societatii dornene a depus recent declaratia privind apartenenta politica, in baza Legii nr.
Cabinetele teritoriale a patru senatori de Suceava vor fi mutate din Palatul Administrativ din legislatura viitoare, a anuntat ieri prefectul de Suceava, Orest Onofrei, care a precizat ca unul dintre motive este lipsa de spatii pentru angajatii prefecturii.
Angela Zarojanu, presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, a anuntat ieri ca toti sucevenii cu drept de vot, inclusiv liberali fara functii in partid, pot participa, in perioada 20 iulie-1 august, la concursul "De vorba cu liberalii".
Si eu si Crin Antonescu ne dorim, poate, cel mai mult sa castigam judetul Suceava Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat luni, la Suceava,in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Casa Culturii, cu membrii USL din judet ca "Gheorghe Flutur va fi numarul unu si printre detinutii PDL, dupa 2012.
Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie, la Suceava si sambata, 16 februarie, la Iasi. Concertul de la Suceava marcheaza o premiera in istoria formatiei. ... "Oamenii din zona Bucovinei sunt printre cei mai calzi si mai primitori oameni pe care i-am intalnit.
Monitorul de Suceava: ... Doctorul Raed Arafat inaugureaza astazi noua Unitate de Primiri Urgente -SMURD Suceava (Autoare:
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Reprezentantii Politiei de Frontiera Bihor au precizat ca accidentul a avut loc pe soseaua 42, intre localitatile Berettyoujfalu si Foldes, pe directia de mers spre Bors.
Senatorul Valer Marian l-a interpelat pe Premierul Mihai Razvan Ungureanu.Obiectul interpelarii:
google-analytics.com