Cautare

5941 de rezultate pentru "accident rutier 15 07 2010 buftea cozma bogdan" (3.08 secunde)
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. ... Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti.
Amenintarea lui Tanasescu a venit pe fondul gratierii si revocarii gratierii fostului lider al minerilor, Miron Cozma.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Miron Cozma: Regret ca nu l-am dat jos pe Ion Iliescu in 1991 Fostul lider al ortacilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat, intr-un interviu pentru Libertatea, ca regreta ca nu l-a dat jos pe Ion Iliescu, cu ocazia mineriadei din 1991.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
- aceasta este intrebarea Pentru ca tot vorbim despre societatea civila, trebuie sa mentionam si implicarea acesteia in relansarea gratierii lui Miron Cozma in actualitate.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990.
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a dat, prin intermediul avocatilor sai, statul roman in judecata, fiind nemultumit de modul in care justitia romana a gasit de cuviinta sa gestioneze dosarul sau.
Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, face o declaratie iesita din comun pentru Inpolitics, anume ca actualul presedinte i-a pus la dispozitie trenuri pentru a aduce ortacii la Bucuresti, in timpul uneia dintre mineriade.
Intr-un moment in care se vorbeste exasperant de mult despre stabilitate politica, Ion Iliescu gaseste de cuviinta sa-si incheie cariera de presedinte al romanilor cu gratierea capeteniei tuturor mineriadelor, Miron Cozma.
Sotii Costel si Lenuta din Itesti, Buftea, au venit la Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Avem si siropuri de lavanda - la 15 RON/ 330 de grame, zacusca de ghebe, de peste, hribi, la 20 RON si 35 RON.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat duminica, la Petrila, ca va contesta interdictiile impuse ca urmare a condamnarii sale, acelea de a alege si de a fi ales, si ca intentioneaza sa candideze la presedintie.
Abia iesit din puscarie, Miron Cozma a acaparat toata suflarea publicisticii romanesti. ... De ce sa ne mai miram ca, in aceste conditii, Cozma jubileaza?
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. ... "Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, vrea sa isi lanseze noul partid - Partidul Muncitorilor - dupa finalizarea alegerilor prezidentiale. ... Miron Cozma a precizat, in exclusivitate pentru Inpolitics, ca lucreaza la constituirea noului partid de aproximativ jumatate de an.
google-analytics.com