Cautare

5933 de rezultate pentru "accident rutier 15 07 2010 buftea cozma bogdan" (3.53 secunde)
Protagonist este Miron Cozma. Victima a propriilor neispraviri, Cozma pare sa treaca azi prin chinuri reale, pe care, chiar daca se straduieste sa ni le vare-n ochi cu aceeasi neconvingatoare insistenta, cei mai multi le privesc cu scepticism.
Buftea, 18.05.2014 Ultima "statie" a autobuzului electoral PSD-UNPR-PC a fost in orasul Buftea, cartierul Buciumeni. ... • Buftea, 16.05.2014 Urmatoarea oprire a Caravanei electorale PSD-UNPR-PC a fost la Buftea, unde am strabatut strazile, de data asta in echipa completa.
Constantin Buftea si sotia lui, Lenuta, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
RARES BOGDAN, SUSPENDAT DE PE POST PRIN SMS: ... CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: ... inspectia si controlul respectarii reglementarilor interne si internationale privind conditiile de acces la activitatea de transport rutier, de siguranta a transporturilor rutiere si de protectie a mediului;
1370/ 2007 al Parlamentului European si al Consiliului, privind serviciile publice de transport feroviar si rutier de calatori.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, ii cere presedintelui Traian Basescu sa intervina in cazul sau, deoarece se considera nedreptatit in inchisoare, singurul care ar putea sa-i faca dreptate fiind presedintele. Prin interventia lui Basesesu, Cozma spera sa aiba parte de un proces impartial:
Judecatoria Sectorului 5 a acceptat ieri propunerea de eliberare conditionata a lui Miron Cozma facuta, luata saptamana trecuta, de Comisia Speciala de la Penitenciarul Rahova. Cozma mai are de efectuat 10 luni de inchisoare.
Partidul Social Democrat al Muncitorilor fondat de Miron Cozma va fi lansat in curand. ... Miron Cozma a declarat la Realitatea TV ca si-a infiintat partidul pentru ca romanii il vor presedinte.
Miron Cozma: "Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul meu!" Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul meu, dar l-am refuzat deoarece in Partidul Social-Democrat al Muncitorilor pot ajunge doar oamenii cinstiti, afirma liderul de altadata al minerior, Miron Cozma, in exclusivitate pentru Inpolitics.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parbriz spart 15% 5. ... In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate. ... Politistul rutier e obligat sa se legitimeze in fata soferului - FALS Conform legii 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, ART.
Avem dulceata de cirese amare, dulceata de capsuni, de ardei iute, de capsuni, de coacaze rosii, de coacaze negre, de mure de padure,duulceata de soc, zmeura de padure, de prune, zacusca de ghebe, de vinete si peste, ne-a spus Constantin Buftea.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
google-analytics.com