Cautare

5933 de rezultate pentru "accident rutier 15 07 2010 buftea cozma bogdan" (2.68 secunde)
105 erau moldoveni, 15 ucraineni, 13 evrei, 7 rusi, 3 bulgari, 2 nemti, 2 gagauzi, 1 polonez, 1 armean si 1 grec. ... Succesiv, la 2/15 decembrie 1917, a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca.
'Otevistul Dan Diaconescu ar trebui sa ingenuncheze in fata presedintelui Traian Basescu si sa-i multumeasca pentru ca l-a reinventat chiar daca, in aceasta operatiune, cusuta cu ata alba, puterea a folosit "un scenariu securistic gen Buftea", avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Antrenamente la Buftea Delegatia Stelei a revenit ieri, in tara, dupa 17 zile petrecute intr- un stagiu in Antalya (Turcia). ... Pana la jocul cu Twente, echipa se va pregati la Buftea, unde, ieri, alti 100 de detinuti au deszapezit gazonul principal al bazei FRF.
Avem dulceata de cirese amare, dulceata de capsuni, de ardei iute, de capsuni, de coacaze rosii, de coacaze negre, de mure de padure, dulceata de visine, dulceata de soc, zmeura de padure, de prune, zacusca de ghebe, de vinete si peste, dar si diverse siropuri ne-a spus Constantin Buftea.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.05, G.
Bogdan O. ... Sunt medic, insa poezia e o salvare a mea Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... - Bogdan O. ... Cosovei, care din pacate a plecat dintre noi, Mircea Cartarescu, Florin Iaru, Bogdan Lefter. ... Dumneavoastra sunteti acel Bogdan O.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013:
Bogdan Popescu: Doar intre 30% si 40% dintre pacientii cu accident vascular cerebral ajung in timp util la serviciile recuperare (Autoare: ... Bogdan O. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu insita si asupra componentei genetice:
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
google-analytics.com