Cautare

61857 de rezultate pentru "accident rurier din 12 08 2010 sector 4 cu victime in zona luica" (5.26 secunde)
te scoate din casa Vs adictie periculoasa. ... cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. ... Toti par a cauta acelasi lucru, nimeni nu priveste in jur. ... Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise.
Circulatia rutiera pe DE 70, in comuna Tamna din judetul Mehedinti, a fost blocata ieri la pranz, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj. ... Cei doi pasageri au fost salvati in ultima clipa de pompierii din Strehaia.
Accident rutier produs intre un autocar si o autocisterna, in localitatea Letinta. In urma impactului au rezultat 15 victime din autocar, dintre care doua sunt in stare grava, iar 13 cu leziuni minore.
O macara ale carei contragreutati s-au rupt a cazut, luni dimineata, peste sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, distrugand o parte a cladirii si o masina parcata pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala. Nu exista victime umane in urma incidentului.
Lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 4 Politie i-au identificat pe N.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A.
La data de 13 martie 2010, in jurul orei 18:10, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in Piata Victoriei, sectorul 1, pe M. Razvan de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea o motocicleta marca Kawasaki fara a poseda permis de conducere.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie, i-au depistat pe C.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. Aeroportului, a efectuat virajul stanga, situatie in care nu a acordat prioritate de dreapta unui microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, condus de B.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat Brava, pe bd.
Dorinta nestramutata a Executivului de a obtine fonduri pentru grestionarea crizei economice si mai ales pentru "ameliorarea" imensului deficit bugetar existent, fonduri create si prin impunerea impozitului forfetar a facut deja numeroase victime in special in randul fragilului sector al IMM-urilor romanesti.
'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
Unele dintre ele sunt implicate deja in alte lucrari de anvergura, cum ar fi modernizarea centrului Craiovei. Drumurile Rastului risca sa aiba o soarta asemanatoare cu aceea a centrului Craiovei, unde lucrarile de modernizare se desfasoara cu viteza melcului.
Va rog sa ne formulati o definitie a accidentului vascular cerebral, diferita de cea gasita intr-un dictionar de specialitate, o definitie care sa rezulte din vasta dumneavoastra experienta? • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania:
Cel putin 28 de persoane au murit intr-un accident produs, miercuri seara, pe insula portugheza Madeira. Din primele informatii, este vorba despre 17 femei si 11 barbati, relateaza publicația Diario de Noticias.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. ... • A intrat in grupul Carrefour in 1980. ... • A fost numit CEO al companiei in primavara lui 2008, in plina expansiune a Carrefour pe piata locala.
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Cele mai multe produse au fost exportate in Italia, Marea Britanie, Germania. In schimb, au luat avans si importurile, deficitul comercial adancindu-se anul trecut.
google-analytics.com