Cautare

61857 de rezultate pentru "accident rurier din 12 08 2010 sector 4 cu victime in zona luica" (6.50 secunde)
Organizatia de tineret a PNL sector 2 anunta ca ii vor acorda primarului Neculai Ontanu diploma de "Sluga politica a guvernarii Basescu - Udrea - Boc".
La data de 25 ianuarie 2011, ora 02:00, lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie i-au depistat pe b-dul Aerogarii, sector 1, pe P. ... GIGEL de 28 de ani, cunoscut cu antecedente penale, M. ILIE de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si G.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Sediul Organizatiei PC Sector 4 a fost vandalizat miercuri spre joi noaptea, a declarat presedintele PC Sector 4, Cristian Popescu "Piedone", care a sustinut ca de acest lucru se fac vinovati "cei din lumea politica".
Liderul interimar al PDL Bucuresti, Liviu Negoita, a declarat, luni, referindu-se la eventuale schimbari in filialele de sector, ca va avea o discutie cu aceste organizatii ale partidului, pentru o analiza a rezultatelor la alegerile locale."Asigur un interimat, pana cand se vor organiza alegerile in organizatia PDL Bucuresti.
Jurnalistii au reusit totusi sa afle despre el ca are un comportament ciudat, ca e somer si face pe soferul sotiei sale, Cristina Udrea, mentionata drept secretar executiv al organizatiei PDL sector 6.
Agerpres informeaza ca in presa rusa au aparut comentarii ce sintetizeaza criza economica prin care trece Romania. Expertii rusi afirma ca integrarea europeana nu este o garantie in fata problemelor economice.
Ziarul financiar publica o analiza cu titlul "De ce nu are Romania autostrazi: pentru ca CNADNR arunca banii pe sosele fara miza in creierii muntilor", pe care o puteti citi in continuare.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Lucrarile in Parcul Drumul Taberei continua conform graficului. Companiile implicate in asocierea din acordul-cadru lucreaza zilnic cu aproape 100 de muncitori, informeaza Primaria Sectorului 6. Puteti citi in continuare comunicatul remis presei de Primaria Sectorului 6:
Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca "inclin catre varianta trei, cea cu doua tunele subterane pe sub Parcul Herastrau, chiar daca este si cea mai scumpa".
Dr Alecse Valerian Ditoiu, Spitalul Fundeni In majoritatea cazurilor durerea abdominala este scurta, trecatoare si anodina (nu este grava), iar pacientul nu ajunge la medic.
In medicina traditionala chineza, fata este numita "oglinda sanatatii tale", prin urmare, acneea aparuta pe diferite zone de pe chipul tau ar putea fi un semn al unor dezechilibre sau probleme de sanatate.
La data de 22 decembrie 2010, ora 07.45, Sectia 6 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca in strada Fabrica de Glucoza, sectorul 2, a izbucnit un incendiu.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Romania urmeaza sa se integreze in zona euro in intervalul 2010-2014, cu trei ani mai tirziu decit Ungaria, care va face acest pas in 2011, si mult dupa Slovacia, care va adopta moneda europeana pina in 2009, potrivit unui studiu al Bancii Centrale Europene (BCE).
google-analytics.com