La data de 13 martie 2010, in jurul orei 18:10, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in Piata Victoriei, sectorul 1, pe M. Razvan de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea o motocicleta marca Kawasaki fara a poseda permis de conducere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 14 martie 2010, in jurul orei 00:15, agenti de ordine publica din cadrul Sectiei 19 Politie, l-au depistat in str. Modoran Ene, sector 5, pe C. Alexandru de 31 de ani, din judetul Bistrita, care conducea un autovehicul marca Ford Mondeo fara a poseda permis de conducere.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 19 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere, cu cel in cauza in stare de libertate.

La data de 14 martie 2010, in jurul orei 04:50, agenti de ordine publica din cadrul Sectiei 19 Politie, l-au depistat in str. Caporal Ilina, sector 5, pe Z. Georgian de 27 de ani, din Bucuresti, care conducea un autovehicul marca BMW fara a poseda permis de conducere.
In urma testarii cu aparatul etilotest, Z. Georgian a prezentat o concentratie de 0,49 mg/l alcool in aer expirat.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 19 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice si fara a poseda permis de conducere, cu cel in cauza in stare de libertate.