Cautare

61857 de rezultate pentru "accident rurier din 12 08 2010 sector 4 cu victime in zona luica" (5.34 secunde)
O aeronava Tarom a fost implicata, luni, intr-un incident, pe aeroportul din Timisoara. Pilotii avionului au ramas fara comunicare cu solul, dupa ce aparatura de la bord s-a defectat. Incidentul nu s-a soldat cu victime.
Datul cu tesla in coaie a devenit activitatea favorita a multor gogomani in Occidentul de azi. ... Deci, daca ai o anumita culoare a pielii, pentru ca rasismul e naspa, stai in genunchi in fata alora care au alta culoare a pielii.
Femeile care practica prostitutia ar trebui sa fie considerate victime, iar clientii sa fie pedepsiti. ... Intre timp, Romania ramane cea mai mare furnizoare de victime traficate, iar peste jumatate dintre acestea sunt fete cu varste intre 14 si 17 ani.
Lor li s-au taiat deja sporurile anul trecut, iar acum nu mai pot platiti cu un sfert mai putin. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip. ... Aceasta inseamna, in prima instanta:
Informatii utile pentru cei care vor sa locuiasca cu chirie in Capitala. Fie ca plecati din provincie in Capitala si nu aveti bani sa va cumparati o casa in Bucuresti, fie ca plecati din casa parinteasca si va luati viata pe cont propriu.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR.
Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, intr-un accident pe DN1 Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, duminica dupa-amiaza, intr-un accident care a avut locpe DN1, in localitatea Stejeris, judetul Cluj, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens, traficul in zona fiind blocat.
Din ianuarie, in unele cazuri, toferii pot scoate din buzunar chiar dublul sumei platite pe 2008 pentru polita RCA. In plus, companiile de asigurari au stabilit o serie de criterii in functie de care se calculeaza pretul politei.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Rezultatele alegerilor in BUCURESTI:
Multi dintre candidatii la Primaria Municipiului Bucuresti si la primariile de sector au depasit plafoanele impuse prin lege in ceea ce priveste sumele cheltuite in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui raport facut public, marti, de Institutul de Politici Publice (IPP).
Mai tin si cifrele cu noi. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Politistii locali au iesit la vanatoare Pe soferii din Bucuresti, si nu numai, ii asteapta vremuri grele. Politistii locali din Capitala se scolesc, pe rand, pentru a capata noi responsabilitati.
Ca si-n istoria noastra, iarasi ne “luam dupa ureche“ si mergem cu ochii inchisi in directia aratata de Vest. ... Asa se intampla si in siderurgie. Sector cu care Romania de altadata se lauda. ... Astazi, se pune problema restructurarii si in acest sector.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Presedintele filialei PD-L din sectorul 2, Anca Boagiu este dispusa sa isi negocieze cu PSD, candidatura intr-un colegiu din sectorul 2.
Mai multe primarii din Capitala sau din provincie au publicat programul Directiilor de Taxe si Impozite, unde pot fi platite taxele si impozitele datorate de cetateni pentru 2018. Mai mult, in unele orase sunt anuntate majorari, in timp ce alti edili au ales sa mentina nemodificate aceste contributii.
Vezi in text protocolul USL. ... In ceea ce priveste parlamentarele, fiecare formatiune isi va mentine colegiile pe care le detine, restul fiind impartite in mod egal.
Adrian Nastase isi reconstruieste cariera politica in PSD acceptand sa participe, in premiera, la sedinta de partid a organizatiei locale la care este arondat de 16 ani, organizatie condusa de o social-democrata de 75 de ani.
google-analytics.com