Cautare

4418 de rezultate pentru "accident in judetul suceava" (2.64 secunde)
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei (PRM), a apreciat ieri ca nu sunt sanse pentru inlocuirea din functie a presedintelui CJ Suceava, Gavril Marza (PSD), asa cum ar vrea Alianta D.A. Suceava.
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Biroului Permanent Judetean al PD Suceava a decis dizolvarea intregii conduceri a organizatiei municipale PD Suceava, alegerile pentru desemnarea unei noi structuri de conducere urmand sa se desfasoare la 9 septembrie.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente. ... Niciunul dintre membrii PD-L nu se afla in sediu in momentul desfasurarii protestului, care este programat sa incheie la ora 12.00.
Europarlamentarul Daciana Sarbu la cafeneaua politica a femeilor din USL Suceava Europarlamentara social-democrat Daciana Sarbu s-a intalnit sambata, la Suceava, cu membre si simpatizante ale USL, in cadrul unei actiuni politice organizate de liderii uniunii, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES de Biroul de presa al PSD Suceava.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICIa sustinut o declaratie politica intitulata "Masurile fiscale si economice pentru zonele subdezvoltate trebuie sa reprezinte o prioritate pentru Guvern" , pe care o puteti citi in continuare. Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Tragedie in familia unui preot, in ziua de Craciun. Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. Inca un tanar este in moarte clinica la spital. ... Un preot, sotia lui si fiul lor si-au pierdut viata in urma accidentului, in Plopeni.
Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava a hotarat excluderea din partid a fostului vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean. Motivul il reprezinta tentativa acestuia de a vota de cinci ori in sectii diferite la alegerile generale din 28 noiembrie.
Desi au fost amenintati ca vor fi dati in judecata de conducerea partidului daca vor parasi PSD, tot mai multi alesi locali social-democrati parasesc formatiunea pentru care au candidat si au obtinut posturile in administratie.
Si eu si Crin Antonescu ne dorim, poate, cel mai mult sa castigam judetul Suceava Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat luni, la Suceava,in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Casa Culturii, cu membrii USL din judet ca "Gheorghe Flutur va fi numarul unu si printre detinutii PDL, dupa 2012.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
google-analytics.com