Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima. Intrebat daca premierul i-a cerut demisia, Ludovic Orban a declarat ca in discutiile pe care le-a avut "s-a reiterat si aceasta posibilitate", dar apreciaza ca acest gest nu se impune. Joi seara, Orban a discutat, la Guvern, cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu unii dintre membrii conducerii liberale. In legatura cu presupusa victima a accidentului in care a fost implicat, Orban a declarat, tot la Antena 3, ca, dupa producerea accidentului, a vazut pe trotuar o fetita care plangea, ca intrebat-o daca a lovit-o el, iar aceasta a negat. "Am intrebat-o daca a fost lovita de mine si ea mi-a spus ca nu. Am mai vorbit si cu mama fetei, care mi-a spus ca nu-i nicio problema si ca se rezolva totul", a relatat ministrul.
Liberalul a adaugat ca dupa aceea nu a mai vorbit cu fata, el asteptand sosirea politistilor la locul accidentului. Orban crede ca fata a cazut.
Tatal fetei a declarat, dupa intalnirea de joi cu procurorii care se ocupa de acest caz, ca fiica sa nu a fost accidentata de ministrul Transporturilor, ci ca a cazut pe gheata cu cateva minute inainte de incident.