Cautare

519 de rezultate pentru "abuz" (3.59 secunde)
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Politistii au propus trimiterea in judecata a fostului primar din comuna doljeana Dranic, dar si a contabilului si referentului agricol, cei trei fiind cercetati pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si uz de fals.
Trei functionari ai Primariei Corbu sunt cercetati penal in stare de libertate pentru abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unor acte de proprietate asupra unor terenuri din zona Grindului Chituc, care ar fi fost intocmite in baza unor falsuri.
Deputatul PNL de Constanta Gheorghe Dragomir (foto) sustine ca schimbarea din functie a sefilor de servicii deconcentrate reprezinta un abuz comis de PSD si PD-L, indiferent ca pentru posturile in cauza urmeaza sau deja au fost organizate concursuri.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
Potrivit IGPR, Calitoiu "este cercetat pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, fals intelectual si uz de fals, abuz de incredere, precum si complicitate la inselaciune".
Reprezentantii confederatiilor sindicale cer amanarea asumarii raspunderii pe legea pensiilor precizand ca este un abuz, iar asumarea ei ar putea accentua tensiunile sociale deja existente.
PSD va depune sesizari la Comisia juridica si la Parchet impotriva presedintei Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, acuzand-o de abuz in serviciu, pe motiv ca aceasta blocheaza actiunile democratice ale opozitiei.
Desfiintarea IRR, un abuz - am dat un semnal sa se opreasca Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a continuat sa acuze, intr-o declaratie pentru Ziare.com, intentia Puterii de a desfiinta Institutul Revolutiei Romane, pe care il patroneaza, considerandu-l un abuz si o interventie nepermisa din partea Guvernului, intrucat institutia e subordonata Senatului.
Dar o atitudine nedemocratica, un abuz nu se combate cu alt abuz si cu o alta exagerare. ... Daca ar fi sa acceptam acest abuz inseamna ca ne pregatim sa-l inlocuim pe genialul Traian Basescu cu multilateralul Crin Antonescu, intre cei doi nefiind decat o diferenta de par.
De data aceasta, PSnews.ro va prezinta, in exclusivitate, adevaratele mize politice vizate de controversatul general acuzat de abuz in serviciu si, totodata, cercetat in dosarul care investigheaza moartea politistului Bogdan Gigina.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. ... In cazul RomTelecom, posibilul abuz care va fi investigat se refera la refuzul de acordare a accesului in reteaua proprie a operatului reclamant.
Serviciul de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, il cerceteaza pentru abuz in serviciu contra intereselor publice pe Eugen Davidoiu, fostul director al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO).
prin abuz de monopol, compensand depozitele cu dobanzi derizorii si impunand dobanzi exorbitante la credite. ... Este posibil prin abuz de monopol.
Motivul atentionarii cu pricina, conform careia "orice abuz va fi pedepsit", are rolul de a-i speria, pe cat posibil, pe cei care, precum domnul Goe, opresc trenul pentru ca si-au pierdut boneta de "marinel" sau pentru a-si cumpara o sticla de bautura (asa cum se intampla intr-o reclama, pe buna dreptate interzisa de CNA!).
Agentia Nationala de Integritate a depus o sesizare la Parchetul General impotriva primarului Capitalei, Nicusor Dan, pe care il acuza de abuz in serviciu, pentru ca Primaria Capitalei ar fi platit o amenda in contul lui si pentru ca ar fi aprobat in calitate de primar suplimentarea bugetului unei directii pe care tot el o conducea.
O femeie de etnie roma din Strehaia este cercetata de politistii de frontiera din Mehedinti pentru abuz de incredere si tentativa de inselaciune.
Acelasi procedeu de evacuare fortata prin abuz l-a aplicat directorul RAEDPP Constanta si pentru alte spatii apartinand regiei si inchiriate altor organizatii neguvernamentale cum ar fi Liga Pilotilor Maritimi sau unor persoane fizice, toate situate pe str.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Ca profesionist al Dreptului, Antonie Iorgovan este de parere ca “cetateanul Traian Basescu“ a savarsit “in concurs real infractiunile de fals in declaratii, uz de fals si abuz in serviciu“.
google-analytics.com