Cautare

15075 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.05 secunde)
BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica) este o boala de plamani care afecteaza 300 milioane de oameni din intreaga lume si cauzeaza anual moartea a peste trei milioane de oameni. In Romania aproximativ un milion de oameni sufera de aceasta boala.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. Cu mici exceptii, majoritatea au intrat in Uniunea Europeana cu aceleasi averi acumulate in 2005, dupa cum rezulta din declaratiile de avere ale acestora.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Tu, Basescule, ii aperi pe romani? ... LUCIAN AVRAMESCU) Adresarile "catre romani" ale lui T. ... Adresarile catre romani, cu un r apasat, cu miza prostirii, au consistenta unui scuipat in obraz.
Aproximativ 9% dintre adolescenti sufera de HTA cu consecinte severe, inclusiv scaderea capacitatii intelectuale Fundatia Wings desfasoara o ampla campanie de informare asupra obezitatii, precum si un program de combatere a obezitatii infantile. ... La copii mici, aceasta stare este deseori legata de alte afectiuni cum ar fi:
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de toti pacientii care sufera de cancer din Romania si din intreaga lume!
Pe 29 octombrie se marcheaza, incepand din 2004, Ziua Mondiala a Psoriazisului, eveniment ce doreste sa se constituie ca o voce comuna a bolnavilor de psoriazis si artrita psoriazica de pe toata planeta.
Pretul de referinta al zaharului brut si de consum practicat pe piata Uniunii Europene va scadea din 2006. ... UE a decis sa reduca preturile de referinta la sfecla-de-zahar în contextul competitiei globale de pe piata.
Andrei Buga) Timpul este intim legat de sentimentul propriei noastre existente. ... Oricat de durabil ar fi ceva, isi are totusi limite in timp:
Constantin Gheorghe comenteaza pe blog episodul umilirii opozitiei de catre Basescu, la Cotroceni, sub titlul "Un trib numit Romania", pe care il puteti citi in continuare. 'Un bolnav mintal, cu schizofrenie paranoida diagnosticata, a anuntat la 112 ca intr-un avion este o bomba.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie. ... Halucinatii vizuale si auditive, convulsii, accesse de agresivitate alternate cu bucurie nemotivata, tendinte sinucigase.
Copiii cu autism nu sunt atat de diferiti de ceilalti. Totusi, caracteristicile principale ale bolii, adica o capacitate scazuta de a comunica si de a interactiona social, comportamentul stereotip si repetitiv dau bataie de cap si parintilor care au copii cu formele usoare ale afectiunii.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie, posibil pe fundal de sifilis.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. Suferintele oamenilor de geniu : ... Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie paranoida. ... Mania persecutiei, idei obsesive, delir, probleme de autoidentificare, conversatii cu interlocutori inexistenti.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie, psihoza periodica.
Odata cu venirea frigului, sosesc si sarbatorile de iarna si, ca in fiecare an, atmosfera de dinaintea acestora este una agitata si plina de cheltuieli.
Preturile apartamentelor scoase la vanzare in prezent prin agentiile imobiliare au inregistrat, fata de anul trecut, cresteri cu pana la 80.000 de lei. ... "In agentiile imobiliare se simte un aer de supravietuire! Incet-incet piata vanzarilor de apartamente se cam blocheaza", au explicat analistii imobiliari.
Mii de craioveni vor locuinte. Anul trecut s-au construit în Banie doar 530 de locuinte noi. ... Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Mii de craioveni vor locuinte. Anul trecut s-au construit în Banie doar 530 de locuinte noi. ... Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
google-analytics.com