Cautare

15075 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.24 secunde)
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a prelungit emisiunile de certificate de trezorerie pentru populatie cu scadenta la 90 de zile si 180 de zile, lansate la inceputul anului.
Traiesc bine si prospera in Comisia de Politica Externa a Parlamentului de la Belgrad. Pentru membrii acestei comisii, adevarati "milosevici" la patrat, cei 300.000 de romani/vlahi din Timoc n-au dreptul la identitate.
De asemenea am pastrat si time-cod-urile originale) Dragi compatrioti, Astazi, 25 ianuarie 2012, in Romania s-au nascut 508 copii si au murit 701 oameni. In fiecare zi, devenim cu 200 de romani mai putini. Aceasta este cea mai puternica declaratie de nemultumire a voastra!
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Cine n-are romani, sa-si cumpere (Autor: DORU BUSCU) Acum patru secole, cand capul lui Mihai Viteazul se rostogolea pe iarba in aplauzele taranimii inrobite, cand voievodatele noastre orbecaiau prin sclavia impusa de Unificator si reveneau la agricultura neolitica, tari ca Anglia si Olanda (Provinciile Unite) globalizau comertul pe mare.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
Ca urmare a prabusirii puterii de cumparare si a nivelului scazut al salariului mediu, tinerilor le este practic imposibil sa achizitioneze un imobil fara ajutor financiar din partea rudelor.
Noile amenzi pentru incalcarile legislatiei fiscale se aplica incepand de la 1 octombrie si se situeaza intre 500 si 14.000 de lei, in functie de contraventie.
Aproximativ un milion de romani sufera de BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica), o boala a plamanilor despre care se estimeaza ca va deveni a treia cauza de deces la nivel mondial, depasind in urmatorii ani diabetul zaharat.
Dinastie de bancheri, oameni de stat, mecena si caritabili, fondatori ai sistemului bancar romanesc privat ne dezvaluie franturi de istorie care vizeaza povestea sistemului bancar romanesc.
Luand cu sacosa milioane de dolari credit de la fostul Bancorex, deci, din banii statului, pe care nu i-a mai dat inapoi niciodata. ... Ewing de Slobozia construise in zona Ranch-ul Southfork, un Zoo, un turn Eiffel mai mititel, precum si alte intreprinderi "capitaliste".
Asociatia profesionala si stiintifica a medicilor dermatoveneroiogi din Romania, Societatea Romana de Dermatologie (SRD) marcheaza anul acesta 90 de ani de activitate. Colaboreaza strans cu Academia Europeana de Dermatovenerologie (EADV) si este partener al Asociatiei Europene Dermatologie si Oncologie (EADO.
Mariustuca.ro / Unul din patru romani sufera de hipertensiune (Autoare: Magda Marincovici) Cresterea tensiunii arteriale reprezinta in continuare o problema de sanatate publica in Romania:
7,4 milioane de romani sunt hipertensivi. ... doar 6 grame de sare, zilnic (Autoare:
Expertii cardiologi, neurologi, diabetologi si medici de familie trag un semnal de alarma asupra prevalentei crescute a hipertensiunii arteriale in Romania. Apelul vine chiar de Ziua Mondiala a Hipertensiunii Arteriale, care se desfasoara anual pe 17 mai.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Anemia Doar 4 milioane de angajati mai contribuie pentru toate pensiile si toata asistenta medicala. Nu-i de mirare ca banii nu ajung.
Anemia Doar 4 milioane de angajati mai contribuie pentru toate pensiile si toata asistenta medicala. Nu-i de mirare ca banii nu ajung.
google-analytics.com