Cautare

15075 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.79 secunde)
Declaratia mea politica de astazi se refera la drepturile unor romani pe care statul ar trebui sa ii protejeze - este vorba despre persoanele care sufera de autism. Nu stiu daca stiati dar, pana de curand, in Romania autismul era considerat o "boala a copilariei".
Primaria Craiova cheltuieste zilnic peste 500 de milioane de lei vechi pentru zone verzi, cimitire, banci, gardulete, cosuri de gunoi si arteziene Primarul Craiovei, Antonie Solomon, n-a ascuns niciodata faptul ca tine extrem de mult ca orasul sa fie "aratos"
Autismul este o tulburare ce poate afecta comportamentul, modul de gandire, comunicare si interactiune cu ceilalti. ... Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
Sa rezolvi tulburarile de comportament intr-o tara ca Romania prin exorcisme ca-n Evul Mediu este similar cu a crede ca raul poate fi retezat cu laserul, ca in Razboiul Stelelor.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. Cam cateva zeci de mii de lei, ca sa nu credeti ca au economisit doar cat sa-si cumpere o inghetata.
Peste 173.000 de romani sufera de episoade de anemie, una dintre principalele cauze ale instalarii afectiunilor cardiace. Lipsa de vitamine, chiar daca in prima faza nu afecteaza decat in mica masura organismul, poate anunta, in cazuri extreme, dezvoltarea unei afectiuni cardiace.
Peste 800 de personalitati din mediile academic, cultural, public si privat, studenti si absolventi romani si membri LSRS din peste 50 de tari s-au reunit pe 8 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului, Sala C.A.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Epilepsiei (Purple Day), marcatape 26 martie in peste 50 de tari din lume, AsociatiaPacientilorcu Epilepsie din Romania (ASPERO) continua si in acest an actiunile de informare asupra implicatiilor pe care aceasta boala le are atatpentrupacienti, cat si pentru cei din jurullor:
Unul din trei adulti sufera de hipertensiune arteriala Ziua Mondiala a Sanatatii (7 aprilie) este consacrata in acest an hipertensiunii arteriale, ucigasul tacut al omenirii.
Trezoreria Judeteana (TJ) Bihor a incasat, in 2007, la bugetul de stat venituri de peste 1.006.000.000 de lei, cu 780.000.000 de lei mai putin decat in 2006, ceea ce reprezinta incasari de numai 56% fata de anul precedent.
In 2011 au fost aplicate amenzi de peste 2 milioane de lei.
Provincia Aragon, provincia Castilla Y Leon, Comunidad Valenciana si provincia Castilla La Mancha sunt locatiile dominate de romani, acestia ocupand locul intai in randul cetatenilor straini.
Roche Romania Diabetes Care lanseaza campania "Sanatos poate fi si gustos!", alaturi de Maestrul Bucatar Horia Virlan si Dr. Simona Tivadar, medic specialist in diabet si boli de nutritie.
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
Primele zile ale acestui an au adus cresteri semnificative la produsele agroalimentare din piete lTarabele sunt pline ochi de fructe exotice, iar produsele autohtone se gasesc ici - colo l La primii pasi te lovesc in ochi culorile vii ale mormanelor de fructe exotice care au invadat pietele l in rest cumparatorii se pot numara pe degete l Comerciantii sunt nemultumiti l Fiecare trecator este intrebat ce cumpara l Putinii satmareni prezenti in piete trec pe linga tarabe dezamagiti l Nu prea se indura sa scoata din buzunar 50.000 de lei pentru un kilogram de spanac l Cu atit se vinde spanacul in Piata Somes l Unii cumparatori spun ca inainte de sarbatori acesta se vindea cu numai 25-30.000 de lei l La cit de mari sunt preturile nici nu iti vine sa te apropii de tarabe l in Piata de alimente nr.
18.000 de locuinte cu o valoare de piata de aproape 1,2 miliarde de euro sunt scoase la vanzare la editia din aceasta toamna a tIMOn, circa 80% din oferta avand preturi sub 80.000 de euro.
Declaratiile de avere ale senatorilor, in forma impusa de Guvern, releva o alta dimensiune a bunurilor detinute de acestia. ... Senatorii si-au facut publice declaratiile de avere in forma stabilita de Guvern.
Boala de care 4 romani din 10 habar nu au ca sufera (Autoare : ... Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
La zece zile dupa inceputul Postului Mare al Craciunului, am cautat oferta in materie de produse vegetariene l Sint de toate, dar nu pentru toti, datorita preturilor mari l Magazine specializate, altele care vind produse vegetariene, piete agro-alimentare, toate peste puterea de cumparare a omului de rind l Soia, pateurile si salamurile vegetale, uleiurile si chiar laptele de soia sint cele mai cautate de vegetarieni l La buzunarul subtire al satmarenilor nu au trecere nici produsele din sectorul legume-fructe din piete l Tot pretul e de vina l Doar preparatele de casa, facute la sfirsitul verii, de genul zacusca, bulion, gemuri etc mai salveaza buzunarul...
google-analytics.com