Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (4.35 secunde)
Au fost prezenti la momentul votului doar 54 dintre cei 67 de deputati PNL, 37 dintre cei 49 ai PD, 15 dintre cei 22 ai UDMR si 15 din cei 21 ai PC.
In sedinta de ieri, 4 aprilie, a Camerei Deputatilor, au avut loc dezbaterile si votul pentru proiectul de lege privind ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
"Cand, intr-un vraf de 100 de ordonante de urgenta, pe 22 decembrie se emite o ordonanta de urgenta care, discret, face ca 7% din loterie sa poata fi insusita de Consiliul de Administratie si de salariati...
Primarul Antonie Solomon atenteaza la faima culturala a Craiovei.
Din cele 2.799 de stiri monitorizate de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Exprimare, 39% au fost in legatura cu reprezentantii PSD, 22% cu PNL, iar PD ocupa locul trei cu 15% din totalul mentiunilor.
Primarul din Botosesti-Paia a regizat pentru presedintie un filmulet cu cel mai prapadit drum judetean din Dolj, in speranta ca-l va sensibiliza pe Traian Basescu.
In acest an, au fost aplicate 22 de amenzi, care au adus la bugetul local 580 de milioane de lei.
Proiectul legislativ prevede limitarea accesului la anumite functii de conducere pe o perioada de zece ani pentru persoanele care inainte de 22 decembrie 1989 au facut parte din structurile de conducere si aparatul represiv al regimului comunist.
Procedura de licitatie deschisa privind desemnarea castigatorului pentru lucrarile de modernizare a centrului orasului s-a finalizat pe 22 martie, urmand ca intre consiliul local si firma castigatoare, SC UTI International SRL, sa se semneze contractul de executie a lucrarilor.
6787/22.08.2005 trimisa ITRSV Valcea, cauza nerecunoasterii contractului a fost tocmai reprezentarea proprietarilor la efectuarea predarii-primirii suprafetelor in cauza cu toate ca reprezentantul proprietarilor era seful Ocolului Silvic Voineasa, inginer Deaconeasa Gheorghe, aceeasi persoana care trebuia sa reprezinte si Directia Silvica Valcea, respectiv O.S.
Legislatia cu privire la minoritati este respectata in 80% din localitatile unde acestea reprezinta peste 20% din populatie, situatia fiind "ingrijoratoare" acolo unde minoritarii sunt sub acest procent, conform unui studiu al Centrului de Cercetare a Relatiilor Interetnice facut public ieri.
Am fost vineri si sambata trecuta la Cetate, Ciuperceni, Calafat, Bechet si Dabuleni", a spus Zgonea, uitand "amanuntul" ca in zilele de 21 si 22 aprilie, cand a avut loc vizita celor doi, localitatile Bechet si Dabuleni nu erau inundate si nu se punea problema de ajutorare a sinistratilor.
Termenul de 22 mai, cand judecatorii vor delibera in aceasta speta, ar putea fi unul de pomina, intrucat, conform procedurilor de emitere a ordonantei prezidentiale, in cazul unui litigiu comercial cererea este admisa fara alte termene pana la stingerea conflictului.
Cu un hardtop de sticla pliabil in numai 22 de secunde, masina combina usor pasiunea pentru decapotabile si finetea unui coupe.
PSD ar intruni 22% din sufragii, PRM - 14%, Partidul Noua Generatie 7%, UDMR - 5%. Sub pragul electoral s-a situa Partidul Conservator cu 3%, Partidul Initiativa Nationala, cu 2%.
In schimb, ciudat, dar de verificat si discutat intre institutiile abilitate, este faptul ca, desi la nivelul Casei de Pensii apar 192 de angajati, la nivelul de Camera de Comert, Industrii, Navigatie si Agricultura Constanta, dupa cum a afirmat Oscar Benes, apar inregistrati un numar de 22 de mii de angajati.
Apoi, in perioada 22-26 mai, cu spectacolul "Ratusca cea urata", actorii de la "Colibri" in colaborare cu Teatrul National vor participa la Festivalul International al teatrelor pentru copii de la Subotica, Serbia-Muntenegru.
Eveniment pus pe afis Cu apetitul deschis sa vorbeasca despre tot ce va misca in perioada 20-21 mai, dar si pe 17, 18, 19 si 22 mai, Petrica Munteanu a informat auditoriul ca "Zilele Municipiului Constanta" au fost puse deja "pe tapet", in sensul ca au fost comandate si executate la tipografie si afisele necesare popularizarii evenimentului.
Biroul Permanent Local al Partidului Democrat Mangalia, avand in vedere discutiile din sedintele locale ale Consiliului Mangalia, care au aparut in urma proiectelor de hotarare privind contractarea unui credit de 150 de miliarde de lei vechi, a decis intrunirea intr-o sedinta extraordinara, in cursul dupa amiezii de luni, 22 mai.
Sinistratii si autoritatile asteapta cu sufletul la gura raspunsul guvernului la raportul privind pagubele produse de inundatii, raport trimis luni Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
google-analytics.com