Cautare

44727 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (5.30 secunde)
Lucratorii Serviciului Arme, Explozibil si Substante Toxice ii cerceteaza in stare de libertate pe Mircea Stefan Simionescu, de 49 de ani, din Bucuresti, pe Florea Ionescu, de 59 de ani, din Ovidiu si pe Eugen Chirilov, de 48 de ani, din Constanta.
Fostul premier a fost deferit justitiei de DNA pentru ca i-a dat spaga presedintelui ONPCSB Ioan Melinescu, ca sa nu sesizeze organele penale despre mostenirea de la matusa Tamara.Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a finalizat cercetarile în cel mai important dosar de coruptie anchetat de aceasta institutie în ultimii ani.
La data de 24 noiembrie 2011, ofiteri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, in colaborare cu Serviciul Roman de Informatii, Inspectoratul General al Politiei Romane - Directia de Operatiuni Speciale si cu sprijinul Serviciului Special de Interventie Rapida, au efectuat 15 perchezitii domiciliare la adrese din Bucuresti si judetele Ilfov, Valcea, Giurgiu, Sibiu si Teleorman si au pus in aplicare 17 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.
FARCAS)In articolul de saptamana trecuta am prezentat emotia produsa de aparitia, pe 16 decembrie 2017, in prestigiosul The New York Times, a stirii despre faptul ca Pentagonul a cheltuit, intre 2008 si 2012, 22 de milioane de dolari pentru Proiectul de identificare a amenintarilor aviatice avansate (AATIP), de fapt un proiect vizand fenomenul OZN.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. Deocamdata, nu se stie motivul pentru care Voicu a fost convocat la DNA, dar surse citate de NewsIn vorbesc despre trafic de influenta si dezvaluire de informatii clasificate.
Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie a sustinut in perioada 10 Februarie - 10 Martie 2014 campania nationala de informare si educatie medicala privind sanatatea femeii:
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: ... A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei.
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Directia Nationala Anticoruptie a informat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua, prin care a provocat un prejudiciu de peste 3,3 milioane de euro.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au documentat activitatea reprezentantilor unei societati comerciale care realizeaza venituri la punctele de lucru ale acesteia, fara a le evidentia in documentele financiar contabile, aducand in acest mod prejudicii bugetului de stat.
- au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Deputatii din Comisia juridica au adoptat saptamana trecuta un amendament la proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, prin care incalcarile normelor de procedura de catre judecatori, procurori si politisti vor fi considerate abateri disciplinare. In randul procurorilor, judecatorilor si politistilor doljeni, parerile sunt impartite.
Daca nu ai stofa de erou, mai bine te intorci la Teleorman! ... Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera Intrebari si raspunsuri:
Acuzatiile reciproce despre "valize cu bani", rezolutii, interventii si minciuni pe care presedintele Basescu si premierul Tariceanu si le-au facut public au ajuns pe masa procurorilor prin intermediul Opozitiei.
"Numirea procurorilor - un gest de responsabilitate - dincolo de sentinte publice si riscuri de imagine ". ... Nu mi-au placut niciodata excesele. Oriunde si oricum, am considerat ca ele agraveaza in loc sa aplaneze, dezbina in loc sa adune, creeaza mai multe probleme decat rezolva.
Exista o disputa intre dl presedinte Traian Basescu si d-na senator Gabriela Firea, referitoare la valabilitatea sau nulitatea tranzactiei prin care dl Basescu a intrat in posesia unei mosii de cateva sute de hectare, in comuna Nana din judetul Calarasi.
FBI face perchezitii la locuinta din statul Delaware a presedintelui american Joe Biden, informeaza BBC. Avocatul lui Joe Biden a declarat ca perchezitia a fost "planificata" si a beneficiat de "sustinerea totala" a presedintelui.
Parlamentul se va intruni luni in sesiune extraordinara pentru a analiza exceptiile ridicate de Curtea Constitutionala la pachetul de legi privind reforma Justitiei. Parlamentarii au obligatia sa puna de acord prevederile legilor respective cu decizia Curtii Constitutionale.
google-analytics.com