Cautare

44727 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (5.46 secunde)
Lovitura de teatru in cazul fostului lider pesedist Miron Mitrea.
Seful statului a cerut procurorilor sa ramana impartiali. El i-a sfatuit sa nu se lase influentati nici de imixtiunile politice, nici de campaniile de presa, atragand atentia ca vor fi finalizate, in curand, dosarele unor oameni importanti.
Haineala vrea sa blocheze numirile procurorilor-sefi prin CCR Avizul consultativ pe care Consiliul Suprem al Magistraturii il da in privinta numirii sefilor de Parchete ridica o problema de constitutionalitate, a declarat, duminica seara la Digi24, presedintele institutiei, Oana Schmidt Haineala.
De fapt, alte doua Romanii.
Ofiterii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Mehedinti efectueaza, in aceasta dimineata, mai multe perchezitii in localitatea Strehaia, la persoane suspectate de infractiunile comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la mai multe adrese din Bihor si Satu Mare, intr-un dosar care vizeaza functionari publici banuiti de coruptie in contextul campaniei de vaccinare anti-COVID.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efecteaza, la aceasta ora, mai multe perchezitii ce vizeaza Brigada Rutiera din Bucuresti, dar si mai multi agenti de politie.
Peste 100 de perchezitii la cei mai periculosi contrabandisti de arme din Romania
Procurorii DNA fac joi perchezitii la Primaria Capitalei si la doua institutii din subordinea municipalitatii, intr-un dosar privind savarsirea unor fapte de coruptie. Primarul Nicusor Dan a confirmat ca este un dosar legat de departamentul de resurse umane.
Sunt perchezitii de amploare in acest moment in Capitala si in 16 judete din tara. Este vizata mafia lemnului!
Procurorii DNA efectueaza perchezitii, astazi, in birourile Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor din Bucuresti
Sunt perchezitii chiar in aceste moment in Bucuresti, Ilfov, Brasov si Neamt. Politistii descind la 33 de adrese de pe raza Capitalei si a celor trei judete.
Sunt perchezitii in aceste momente la mai multi indivizi care s-au dat drept preoti. Descinderile au loc in judetul Prahova. Preotii falsi promiteau sa rezolve orice problema, in schimbul unor sume de bani.
Perchezitii la Primaria Iasi. Sunt vizate trei departamente
Politistii cauta miercuri dimineata artificii si petarde vandute ilegal inainte de Anul Nou. Sunt peste 150 de perchezitii in acest moment. Vizate sunt mai persoane si societati comerciale din Bucuresti si din 23 de judete din tara.
Perchezitii, in aceasta dimineata, la membrii clanului Duduianu din Bucuresti. Potrivit unor surse, interlopii sunt acuzati ca inchiriau masini si apoi le vindeau la dezmembrari.
Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Iasi efectueaza astazi 42 de perchezitii domiciliare, intr-un dosar penal privind infractiuni de inselaciune in domeniul contractarii de mobila la comanda.
DNA ancheteaza contractele de inchiriere a spatiilor comerciale din Aeroportul Otopeni. Sunt perchezitii in desfasurare la mai multe firme si oameni de afaceri, intr-un dosar privind acordarea sau prelungirea contractelor pentru magazinele tip duty free sau restaurante.
Politistii si procurorii fac miercuri dimineata patru perchezitii domiciliare in Bucuresti intr-un dosar de constituire a unui grup infractional organizat, punere in circulatie de valori falsificate si inselaciune
Se fac perchezitii in judetul Mures, acolo unde mai multe persoane sunt acuzate ca au decontat servicii medicale fictive. Prejudiciul ar fi unul de peste 2 milioane de lei.
google-analytics.com