Cautare

44149 de rezultate pentru "1" (3.72 secunde)
Alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania au starnit o seama de aprecieri din partea unor agentii internationale. Agentia France Presse considera ca alegerile de duminica vor marca sfarsitul “erei Ion Iliescu“ si desemnarea unui presedinte care sa conduca tara spre Uniunea Europeana.
La alegerile locale, raportul cheltuielilor Uniune/Alianta era de 3/1, in timp ce in prezent acest raport este de 1,5/1.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
La alegerile locale, raportul cheltuielilor Uniune/Alianta era de 3/1, in timp ce in prezent acest raport este de 1,5/1.
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a acreditat la Biroul Electoral Central (BEC) 18 observatori care vor monitoriza desfasurarea procesului electoral din Romania, a informat, ieri, vicepresedintele BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Averea acestuia este evaluata la 250 milioane dolari si numai constructia caselor la cei aproximativ 1.000 de botosaneni din municipiu care sint acum in cautarea unei locuinte ar costa, la preturile anuntate de PNG, circa sapte milioane dolari.
Peste 1,2 milioane buletine de vot au fost tiparite pentru alegerile generale de duminica. ... Buletinele cintaresc citeva tone si pentru transportul lor au fost achizitionati 1.000 de saci.
Candidatul Ion Iliescu l-a suspendat ieri pe presedintele cu acelasi nume si s-a preumblat prin trei intreprinderi bucurestene - GRIRO, Apaca si Electromagnetica - in scopuri pur electorale.
Potrivit sentintelor date de Tribunalul Arad, regele Mihai ar trebui sa primeasca, in total, 1,66 miliarde de lei si un teren in valoare de 40.000 de euro.
Dar umbrela a crescut in aceasta campanie electorala si toata lumea incape sub umbrela UDMR, adica cei 1,5 milioane de maghiari din Ardeal si din Romania“, a declarat el.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Pe ultima suta de metri din campania electorala, Partidul Romania Mare, filiala Constanta, a decis sa destinda atmosfera desul de sobra creata de atitudinile pe care le-au adoptat in ultima luna celelalte formatiuni politice.
Daca venim cu acuzatii de la Bucuresti nu putem umple plasa unei familii”, a declarat Ciocan precizind ca saptamina trecuta Guvernul a aprobat 1,8 milioane de euro pentru realizarea proiectului "Luna ses”, iar primarul Iuliu Ilyes urmeaza sa se deplaseze in aceste zile la Bucuresti pentru semnarea contractului pentru realizarea pasajului peste calea ferata.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor romani, el obtinand duminica 42,9 la suta din voturi, potrivit datelor sondajului realizat la iesirea de la urne la ora 21, de Insomar in colaborare cu Metromedia Transilvania, comandat de TVR 1.
Referitor la sedinta solemna cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Nicolae Vacaroiu a declarat ca, la fel ca in 1996 si 2000, in fiecare Camera, in plen, se vor face declaratii legate de 1 Decembrie.
Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, Gheorghe Ciuhandu a obtinut intre 1,6 si 1,8 la suta din voturi.
google-analytics.com