Cautare

47781 de rezultate pentru "0245 ce judet este" (4.65 secunde)
UN PSD+PUR preferata de 33,3% din electorat Sondajul comandat de PSD a fost realizat la sfirsitul saptaminii trecute dupa ce Alianta PNL-PD a lansat pe piata zvonul ca ar conduce in topul preferintelor electoratului din judet potrivit unui sondaj realizat la cererea UDMR, sondaj infirmat insa a doua zi de aceasta formatiune.
Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Echipa care asigura conducerea interimara a PSD Bihor isi revendica toate meritele privind numarul mare de voturi obtinute de PSD in judet. ... "Este clar pentru toata lumea ca suntem singurul partid romanesc care a crescut la aceste alegeri.
Acestea sint doar citeva din problemele care, la ora actuala, au condus la situatia ca nici unul din centrele de colectare a laptelui din judet sa nu fie autorizat sanitar-veterinar.
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara? ... „Sigur“, ii raspunde functionara, „numai sa vedem ce capacitate cilindrica are masina. ... Aceasta este valoarea aproximativa a uneia dintre cele mai scumpe polite de asigurare RCA in Dolj.
In ceea ce priveste parlamentarele, fiecare formatiune isi va mentine colegiile pe care le detine, restul fiind impartite in mod egal.
Ce prevede noul sistem electoral Alegerile se desfasoara intr-un singur tur de scrutin. Teritoriul national este impartit in 42 de circumscriptii electorale, echivalente celor 41 de judete si municipiului Bucuresti. ... Pragul electoral pentru partide este de 5%;
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Tensiunile si instabilitatea alunga investitiile si intarzie dezvoltarea.Cine si de ce are acest interes antiromanesc?", pe care o puteti citi in continuare.
Unitatile de industrie alimentara din judet care nu dispun de fonduri pentru demararea unui program de modernizare vor fi inchise pina in 2006 Conform unei directive a Agentiei Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentului, societatile de profil din judet, ca de altfel toate firmele de acest gen din tara, au fost impartite in patru categorii vizavi de indeplinirea conditiilor privind functionarea pe piata europeana.
Altfel spus, aproape 6% din suprafata totala a judetului este poluata.
"Aceasta hotarare este insotita de un studiu de fundamentare a necesitatii instalarii perdelei forestiere de protectie, elaborat de Institutul de Cercetari Silvice Bucuresti. Fiecare primarie din judet este in posesia hartilor cadastrale si a aliniamentelor amplasarii acestor perdele forestiere.
Din datele colectate de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj de la fermierii din judet si de la primarii, rezulta ca vara aceasta vom avea o productie medie de 3.200 de kilograme la hectar.
Firmele mici sunt cele care au reusit sa gaseasca usor reteta succesului pe piata de afaceri din judet.  Chiar daca nu este la îndemâna oricui, câteva sute de societati din Dolj au reusit sa gaseasca cheia transformarii unei simple firme într-o afacere de succes.
Situatia este similara si la nivel local. ... Ceea ce arata ca cele cinci procente in plus la TVA incasate in prima luna de aplicare a TVA de 24% au insemnat doar 1,61 milioane de lei, iar acesti bani s-au strans din tot judetul.
Datele finale centralizate de Directia Regionala Statistica releva faptul ca PSD a obtinut în judet aproape zece procente peste media pe tara, situându-se aproape la egalitate cu PD.Potrivit informatiilor furnizate ieri de reprezentanti ai Directiei Regionala de Statistica, cel mai mare scor la alegerile pentru Parlamentul European în Dolj l-a obtinut PD, cu 31,52% din voturile valabil exprimate.
Datele finale centralizate de Directia Regionala Statistica releva faptul ca PSD a obtinut în judet aproape zece procente peste media pe tara, situându-se aproape la egalitate cu PD.Potrivit informatiilor furnizate ieri de reprezentanti ai Directiei Regionala de Statistica, cel mai mare scor la alegerile pentru Parlamentul European în Dolj l-a obtinut PD, cu 31,52% din voturile valabil exprimate.
Liderul PNL Ludovic Orban este invitat de filiala PNL Dambovita sa candideze in acest judet la alegerile parlamentare din toamna. Pana acum, noua membri ai filialei Dambovita a PNL si-au depus dosarele pentru a candida in colegiile uninominale din judet.
Andrei Iordache, purtatorul de cuvant al PSD Olt, si Marius Oprescu, presedintele PSD Slatina, au criticat aspru decizia democrat-liberalilor din judet, dar si faptul ca Institutia Prefectului s-a implicat in atacarea hotararii referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale, motiv pentru care, in prezent, bugetele primariilor sunt blocate.
Drept urmare, suprafata declarata calamitata în judet aproape s-a triplat în doua saptamâni. „Pe 31 mai, suprafata totala din judet declarata calamitata se ridica la 108.678 de hectare de teren.
Doar 3.591de galateni se numara printre cei mai bine platiti salariati din judet. Este vorba despre salariatii din administratia publica si aparare, ale caror castiguri medii lunare au ajuns anul trecut la 1.634 de lei.
google-analytics.com