Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (4.45 secunde)
"Vreau sa ii felicit pe toti care au fost alesi in conducerea partidului, vreau insa, in egala masura, sa spun celor care nu au castigat aceasta competitie ca pe absolut toti ii consider extrem de importanti pentru conducerea partidului si vreau sa fie alaturi de noi in deciziile importante pe care le vom lua in continuare", a declarat Victor Ponta, dupa anuntul privind rezultatul votului la Congres.
Zambesc, pentru ca am stabilit cu domnul presedinte Chiritoiu ca la 10:30 trebuie sa plec si ne-am impartit timpul in mod corect, domnia-sa 25 de minute, eu urmatoarele 5, ca sa-l felicit, sa-i multumesc pentru activitate, sa spun ca ma bucur sa fiu pentru a treia oara la raportul anual al Consiliului Concurentei.
Lucian Negrea) Gigi Becali a recunoscut, duminica, implicarea sa la echipa, peste antrenorul Nicolae Dica. ... - Va spun eu, ca sa nu mai speculati. Va spun adevarul, ca sa nu mai speculati. Sa nu mai spuna domnul Balint ca ocolesc.
"Mamaia, carnavalul nu sunt ale mele, nici ale urmasilor mei, nici ale constantenilor, statiunea Mamaia este a romanilor si trebuie sa fim mandri ca am realizat impreuna un lucru care sa functioneze si sa fie un exemplu pentru ce se poate realiza in aceasta tara.
Urmeaza volumele "Cuvintele", "Vreau o allta lume", "Calatoria gandului", "Cea care as fi", "Singuratatea tatalui" si "Izvoarele vietii".
Important e sa mergem mai departe. Iar daca gasim cativa oameni buni pe care sa-i luam cu noi e perfect. ... Dar esti prea tanara sa te resemnezi. ... Nu trebuie sa gasesti multi oameni. ... Toate visele profesionale si academice mi-s facute praf si pana de curand nici n-am realizat asta.
De aceea, cand medicul mi-a spus, politicos si metalic: ... Nu stiu sa ma psihanalizez. ... Sau poate ca nu eram de acord cu Dumnezeu si n-aveam curaj sa-I spun. Am revenit aici, ca sa va invat sa traiti, dragii mei.
Se pare ca indragitul comic a hotarat sa revina tot mai des in Romania, dupa ce ani de zile a locuit in Canada. ... In chiloti poti sa gandesti altfel decat atunci cand esti imbracat in costum.
Propunerile de legalizare a relatiei dintre Regia de Apa si Regia de Termoficare sunt diametral opuse, fiecare dintre cei doi furnizori din Banie incercand sa traga spuza pe turta lui in privinta facturarii apei incalzite si livrate populatiei.
Cei care practica aceasta meserie vor fi obligati sa emita chitanta si factura celor ce le solicita serviciile si, implicit, sa plateasca impozit pentru castigurile lor. In cazul in care promisiunile facute clientilor nu se implinesc, acestia se pot adresa instantei, prezentand ca dovezi chitanta si factura primite.
"Actul normativ ne-a obligat ca pana pe 20 septembrie sa furnizam consiliilor locale baza noastra de date cu persoanele care au beneficiat pana acum de subventie.
Organele fiscale spun ca este o ilegalitate sa deduci cheltuieli uriase, iar consultantii fiscali sfatuiesc societatile sa nu dea curs unor asemenea propuneri de afaceri. ... Asa suna anuntul primit zilele trecute pe adresa de e-mail a redactiei.
Vreau sa fiu foarte clar, manifestantii au decis ca alegerile nu pot fi comasate, prin pancartele afisate si scandarile voastre. ... Nu in ultimul rand vreau sa felicit judecatorii Curtii Constitutionale pentru decizia de a declara legea privind comasarea alegerilor neconstitutionala.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Cea de-a doua conferinta va avea loc pe 14 iunie in Caracal, judetul Olt, locul de desfasurare urmand sa fie anuntat ulterior. ... Deoarece acest contract va contine unele informatii clasificate, contractorul general al acestuia va fi obligat sa detina o autorizatie de securitate.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat ieri ca PD va initia, dupa referendumul din 19 mai, o actiune de strangere de semnaturi pentru modificarea Constitutiei, astfel incat Parlamentul sa poata fi dizolvat daca electoratul spune "Nu" vointei acestei institutii.
Nu numai un premier ar putea fi schimbat, ci tot guvernul Guvernul sau programul de guvernare ar putea fi schimbat in totalitate, nu doar un prim-ministru, a declarat luni, la RFI, presedintele de onoare al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Cristian Diaconescu.
Ion Iliescu Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, la Palatul Parlamentului, ca este posibila schimbarea presedintelui Senatului in favoarea Opozitiei, in conditiile in care raportul de forte s-a schimbat in Camera superioara a Parlamentului, potrivit Agerpres.
google-analytics.com