Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta - U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite - U.S. European Command (EUCOM) si Fortele Navale ale SUA (U.S. Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului. Cea de-a doua conferinta va avea loc pe 14 iunie in Caracal, judetul Olt, locul de desfasurare urmand sa fie anuntat ulterior.
Obiectivul acestor conferinte este de a oferi informatii cu privire la cadrul general, necesitatile de infrastructura si facilitati, precum si la oportunitatile de afaceri in domeniile constructii si prestari servicii in vederea dislocarii unor elemente ale sistemului de aparare antiracheta al SUA la Deveselu (judetul Olt) in perimetrul bazei militare existente apartinand Ministerului Apararii Nationale (MApN) al Romaniei. Organizatorii au precizat ca toate prezentarile vor fi facute in limba engleza, fara a se asigura traducerea.

USACE anticipeaza ca in final se vor aproba doua contracte. Unul va include toate facilitatile MDA, care va cuprinde toate lucrarile de infrastructura pentru intreaga suprafata a perimetrului militar american. Deoarece acest contract va contine unele informatii clasificate, contractorul general al acestuia va fi obligat sa detina o autorizatie de securitate. Cel de-al doilea contract va include toate facilitatile Fortelor Navale ale SUA, cu o infrastructura mai redusa in perimetrul elementelor sistemului de aparare antiracheta al SUA. Pentru acesta din urma, contractorul general nu va avea nevoie sa detina o autorizatie de securitate.
Detalii organizatorice

Acesta este un eveniment public si nu necesita taxa de participare, iar la punctul de acces va fi necesara prezentarea unei fotografii a fiecarui participant. Organizatorii au precizat ca facilitatile din Bucuresti si Caracal unde se vor desfasura conferintele nu sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati.
Toti cei interesati trebuie sa se inregistreze in avans pentru cele doua zile sau doar pentru una dintre acestea, prin trimiterea unui e-mail specialistului de contracte Tre Santos la adresa de email: [email protected] sau in atentia lui Jeffery Ball, la adresa [email protected], cu referire la "Zilele Industriei pentru Abordarea Adaptiva in Etape in Europa, Etapa a doua - Deveselu, Romania" ("Industry Days for European Phased Adaptive Approach Phase 2 - Deveselu, Romania"). E-mailul de inregistrare trebuie sa includa numele, compania, numarul de telefon, adresa de e-mail, motivul pentru care se doreste participarea la Zilele Industriei, precum si orasul in care solicitantul doreste sa participe. Inregistrarea trebuie facuta pana la data de 31 mai 2012. Nu vor fi acceptate cereri dupa aceasta data, nici pe e-mail, nici telefonic. Persoanele si companiile interesate care nu sunt pre-inregistrate nu vor putea participa la conferinta.

Odata ce inregistrarea este completa, urmatoarele documente, redactate in limba engleza, vor fi postate electronic, ca amendament la acest anunt special, insa nu mai tarziu de 2 iunie 2012. Documentele mentionate sunt: Agenda Zilei Industriei, prezentare Microsoft Power-Point, cerinte Speciale.
Odata ce aceste documente au fost postate electronic ca raspuns la anunt, participantii inregistrati sunt incurajati sa ofere comentarii si sugestii in timpul procesului de inregistrare. Sursa comentariilor va ramane anonima si acestea vor fi abordate in partea de comentarii/discutii care va avea loc in timpul evenimentului. Comentariile si sugestiile trebuie trimise prin e-mail catre specialistul de contracte Tre Santos, la adresa [email protected] nu mai tarziu de 4 iunie 2012. Desi comentariile suplimentare sunt binevenite in timpul conferintei, nu vor fi acceptate cele care au depasit data mentionata, iar cererile prin telefon nu vor fi acceptate.

Guvernul Statelor Unite nu va organiza discutii individuale, de tipul unu-la-unu. Acest anunt nu reprezinta o solicitare de contract, cerere de propunere de orice fel, o promisiune de a atribui orice contract de viitor, sau un angajament de a oferi un loc de munca de orice fel de catre Guvernul SUA. Acesta nu isi va asuma raspunderea pentru costurile suportate de participant pentru eforturile de marketing.

Informatii Suplimentare:
USACE Europe District
Adresa Biroului de Contractare:
USACE District, Europe, CMR 410 BOX 7, APO, AE 09096
Persoana de Contact:
Dayon Tre Santos, 49 061197442427
USACE District, Europe

Anuntul original poate fi gasit la adresa:

https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=68617d20f606aaa0104a0e248799fea5&tab=core&_cview=0