Cautare

2691 de rezultate pentru "urgenta" (3.05 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "De ce nu decreteaza Basescu starea de urgenta", pe care il puteti citi in continuare.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. ... - Spuneati, recent, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este aproape de a indeplini criteriile pentru a fi numit spital regional.
Urgenta incepe sa semene pe zi ce trece tot mai mult cu un serviciu modern dintr-un spital european. ... Potrivit conducerii Spitalului de Urgenta Craiova, Unitatea de Primiri Urgente ar putea fi gata in urmatoarele doua saptamani, in cazul in care Ministerul Sanatatii Publice va trimite aparatura de monitorizare necesara.
- Cum era in urma cu 25 de ani asistenta medicala de urgenta? - Erau ambulante, dar cu o dotare minima si, adesea, cu personal insuficient pregatit pentru asistenta de urgenta, fara echipamente speciale pentru descarcerare.
Desi vacanta parlamentara trebuia sa inceapa in prima zi din iulie, senatorii si deputatii sunt nevoiti sa mai ramana la lucru cateva zile pentru a dezbate si aproba mai multe ordonante de urgenta emise de Guvern.
"Urgenta", locul unde nu te plictisesti niciodata. ... Mircea Beuran a lansat volumul "Asistenta urgentelor chirurgicale din Bucuresti" In urma cu un an si jumatate, profesorul doctor Mircea Beuran lansa un volum consacrat modului de organizare a sistemului de urgenta din Bucuresti, in anii 1940.
Asistenta medicala de urgenta, in perioada 1-2 mai a.c. ... Magda Marincovici) Asistenta medicala de urgenta in perioada 01- 02.05.2016, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, este asigurata de urmatoarele spitale de urgenta â€" adulti si copii: - Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel:
Magda Marincovici In cadrul unui interviu exclusiv pentru mariustuca.ro, secretarul de stat Raed Arafat raspunde atacurilor lansate in media asupra sistemului medical de urgenta, departament pe care l-a construit si pe care il conduce.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti. Este a doua de acest gen, prima functionand la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Magda Marincovici) Medicul Sivia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). ... - De la inceput ati vrut sa faceti medicina de urgenta? - Cand am ales la rezidentiat medicina de urgenta, la noi, nu era inca o specialitate foarte bine conturata.
- Si ceilalti componenti ai trupei Spitalul de Urgenta au copii? ... In 2000 a parasit formatia, pentru a infiinta Spitalul de Urgenta, o trupa de profil rock-etno, cunoscuta mai ales pentru piesa Traiasca Berea.
Obiectul exceptiei de neconstitutionalitate il constituie dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului 136/2008 privind stabilirea unor masuri pentru salarizarea personalului din invatamant in anul 2008, publicata in Monitorul Oficial din 31 octombrie.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Imaginea Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Calarasi se va schimba in totalitate Pana la finalul acestui an se intentioneaza finalizarea lucrarilor la intrarea din corpul A al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi.
Avand in portofoliu cel mult cinci ordonante de urgenta dintre cele 43 promise, restul aflandu-se in atentia Senatului, ca prima Camera sesizata, comisiile de specialitate ale Camerei urmau sa se intruneasca tot dupa-amiaza pentru a intocmi rapoarte asupra proiectelor de lege.
*** Doctorul Raed Arafat este cel care a initiat, la Targu Mures, primul serviciu de urgenta cu paramedici, dupa model occidental, denumit SMURD, care este la acest moment unul dintre cele mai performante servicii medicale din Romania. ... Pasiunea pentru medicina de urgenta o descopera inca din copilarie.
Parlamentul nu a adoptat de la inceputul anului pana la 10 mai niciun proiect de lege cu impact, majoritatea actelor normative trimise la promulgare fiind ordonante de urgenta ale Guvernului si angajari de raspundere.
Dintre cele 2,6 milioane de lei "bagate" in Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenta, doar 600.000 de lei s-au recuperat din serviciile prestate strict de Ambulatoriu, restul, adica pierderea de aproximativ 75%, fiind acoperit din banii Spitalului de Urgenta.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
google-analytics.com