Cautare

2691 de rezultate pentru "urgenta" (3.69 secunde)
Cu doar o zi inaintea ca guvernul sa emita o ordonanta de urgenta, deputatii au adoptat un proiect de lege care prevede interzicerea comercializarii, punerii in vanzare, distribuirii si livrarii produselor etnobotanice din plante, extracte sau combinatii din plante cu efect halucinogen sau euforic, proiect initiat de un grup de deputati.
"Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... Potrivit cererii de reexaminare, Legea transmisa spre promulgare a aprobat, cu modificari, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... Seful statului solicita Parlamentului reexaminarea Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Gu¬vernului nr.
Cetateanul e mort Serviciul de urgenta 112 in varianta Traian Basescu:
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ieri, ca cere sefului statului decretarea starii de urgenta in zonele afectate de ninsori, mentionand ca daca acest lucru se va intampla, va propune, luni, in USL, precum si parlamentarilor formatiunii sale, sa voteze, in Parlament decizia presedintelui.
Intalnirea de urgenta s-a terminat. Ministrii PNL au jucat cu demisiile pe masa UPDATE 3 Ministrii PNL i-au spus lui Ponta ca sunt dispusi sa iasa din Guvern daca va insista cu Ordonanta de Urgenta pe TVR.
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a introdus o taxa de urgenta prin care termenul de rezolvare a dosarelor este redus de trei ori, a anuntat Mihai Busuioc, directorul general al ANCPI.
"Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta".
Ordonanta de Urgenta nr. ... existenta conventiei incheiate de autoritatea administratiei publice locale cu asociatia de proprietari, intocmita in conformitate cu prevederile prezentei ordonante de urgenta; alte criterii stabilite prin normele metodologice de aplicare a prezentei ordonante de urgenta.
II din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. ... 250/2016 pentru personalul din invatamant, sanatate si asistenta sociala, precum si majorarile salariale aprobate prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.
Costa doar 50 de eurocenti ca avionul prabusit sa fie localizat instantaneu Atunci cand deschidem telefonul mobil, in roaming, primim un SMS care ne anunta ca numarul de urgenta european este 112.
Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Comitet de urgenta pentru virusul Zika (Autoare:
Urgenta! Urgenta! Urgenta! ... Este un fragment din transmisiunea radio de urgenta, in primele momente dupa deraierea trenului. ... Am fost nevoiti sa spargem geamurile ca sa patrundem inauntru, pentru ca usile de urgenta nu functionau.
Urgenta! Urgenta! Urgenta! ... Este un fragment din transmisiunea radio de urgenta, in primele momente dupa deraierea trenului. ... Am fost nevoiti sa spargem geamurile ca sa patrundem inauntru, pentru ca usile de urgenta nu functionau.
Rona Hartner urmeaza sa fie operata de urgenta, dupa ce i-a fost descoperita o tumoare in zona abdominala.
AGERPRES il citeaza pe Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a afirmat ca rebuie gasita o solutie de introducere in programa scolara a cursurilor de prim-ajutor:
Este o urgenta? Dumneavoastra o considerati o urgenta? â€" Da, o consider o urgenta. â€" Pentru mine nu este o urgenta.
Politistul rutier nu are voie sa te opreasca in trafic fara motiv - FALS Daca ne luam dupa Hotararea Guvernului nr.1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, agentul de la rutiera este indreptatit legal sa te opreasca fara motiv:
Senatorii au respins ieri dezbaterea in procedura de urgenta a legii privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, este de parere ca respingerea dezbaterii in procedura de urgenta a legii initiate de Guvern pentru reglementarea situatiei bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I, are o motivatie electorala.
google-analytics.com