Cautare

2691 de rezultate pentru "urgenta" (3.77 secunde)
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti Studiul patologiei coronariene, cerebrovasculare si al afectiunilor arteriale periferice se va face in:
Inconsecventa opiniei lui Mircea Geoana despre stabilitatea macroeconomica a tarii nu s-a reflectat si asupra altei masuri insistent propuse de liderul PSD - respectiv cea a declararii „starii de urgenta” in zonele calamitate.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat ieri ca va depune saptamana viitoare in Parlament o propunere legislativa privind suspendarea emiterii ordonantelor de urgenta pana la 31 decembrie 2008.
PNL, PSD si PC initiaza dezbaterea in procedura de urgenta a legii votului uninominal in Parlamentul Romaniei. ... Trei formatiuni politice, PNL, PSD si PC, au decis sa solicite intrunirea Comisiei pentru Codul electoral si dezbaterea in regim de urgenta a proiectelor privind introducerea votului uninominal.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a anuntat luni ca formatiunea pe care o conduce cere Parlamentului sa respinga saptamana aceasta OUG de amanare a majorarii salariilor profesorilor, in acest sens solicitandu-se si convocarea de urgenta, luni, a Biroului Permanent al Senatului.
Faza interjudeteana a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta va avea loc joi si vineri pe Stadionul "Municipal" din Targu Jiu. Competitia este organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj.
Habitat for Humanity Romania organizeaza maine, la Craiova, in parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta(IGSU) si Petrom seminarul cu tema "Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta".
Spitalul de Urgenta Craiova se chinuie de doi ani sa puna in functiune un accelerator de particule pentru bolnavii de cancer. ... Spitalul de Urgenta, principalul beneficiar Unitatile sanitare craiovene nu au prea avut parte de investitii importante in ceea ce priveste aparatura medicala.
Giugea a acuzat administratia judeteana ca nu se implica financiar în rezolvarea problemelor aparute, desi în mod evident Doljul se afla într-o situatie de urgenta cauzata de seceta prelungita si canicula.
104, din 11 februarie 2014, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... Totodata, prin aceasta modificare legislativa este asigurat cadrul legal pentru ca unitatile de primiri urgenta din cadrul spitalelor judetene de urgente sa poata include in structura proprie compartimente de primiri urgenta din acelasi judet.
Victima a fost resuscitata si dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta. Starea femeii este critica, sustine Raed Arafat, seful SMURD si Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne.
Ar fi fost de presupus ca atená¹­ionarile respective vor fi de natura sa induca o stare de alerta nu doar la nivelul populatiei, ci si al autoritatilor, mergand pana la cel mai inalt nivel, respectiv al Sefului Guvernului, adica a celor carora le intra in fisa postului si sunt retribuiti inclusiv pentru a gestiona asemenea situatii de urgenta.
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformațiilor congenital, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova; ... Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatiilor/anomaliilor de dezvoltare si dizabilitatilor intelectuale rare, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf.Maria Iasi;
Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, i-a informat ieri pe secretarii de stat de specialitate din ministere ca intentioneaza sa reduca semnificativ numarul ordonantelor de urgenta si al ordonantelor emise de Guvern in baza legilor de abilitare.
Deputatii din Comisiile Juridica si de Administratie au avizat ieri cu un vot la limita, ordonanta de urgenta privind abilitarea Guvernului interimar sau demisionar de a emite ordonante de urgenta si legi.
De Ziua Mondiala a Sanatatii, bolnavii din Dolj au asteptat in zadar la usile Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova. ... Luni, stiu ca nu au program, iar marti ce o fi, cata lume o sa vina?", se plangea, ieri, in fata Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova, Ionela Greiere.
Deoarece aceste simptome au evolutie rapida si grava, pacientul este sfatuit sa cheme de urgenta ambulanta sau sa se prezinte imediat la camera de garda a celui mai apropiat spital de urgenta.
Cladirea respectiva a rezistat pana dupa 1970, cand a fost demolata si in locul ei s-a construit primul corp al actualului Spital judetean de urgenta;
Primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, a luat ieri decizia de a suspenda alegerile pentru Parlamentul European adoptand o ordonanta de urgenta pe care ministrul de interne, Vasile Blaga, si cel al justitiei, Monica Macovei, au refuzat sa o contrasemneze.
google-analytics.com