Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (2.98 secunde)
Ford si-a prezentat potentialilor clienti din Olt cele doua martisoare intrate recent pe piata auto din tara: ... Masinile de la Ford au fost testate atat de clienti hotarati sa faca o noua achizitie, cat si de curiosi.
Unii clienti si-au cerut banii inapoi si le-am returnat avansurile", a spus Moisescu. ... Dorian Tulitu, unul dintre asociatii de la Ferval Construct, promitea anul trecut ca termenul de finalizare a locuintelor este 1 martie 2009 si ca potentialii clienti isi pot negocia contractele.
Banca a introdus un concept nou, acela de consiliere pentru clienti, mai exact pentru banii pe care ii tii in conturile unitatilor BCR, adica te invata cum sa-i folosesti, pentru a produce mai multi bani.
Multi clienti nu se incadreaza in conditiile bancii, pentru a lua un credit cat valoarea unui apartament.
Printre clienti, se numara companii nationale si internationale precum: ... Branduri precum Mercedes, Panasonic, Castrol si Der Spiegel magazine au ramas clienti fideli ai agentiei, timp de peste 10 ani.
Compania DCS a anuntat ca, in primele 6 luni ale anului, a atras 10.000 clienti rezidentiali pentru serviciile AKTA de Internet si 200 de clienti-companii pentru serviciile Dial Telecom de date si telefonie.
Unii clienti bancari care contractasera in trecut credite s-au trezit ca au de plata rate mai mici decat de obicei. ... Unii clienti au fost instiintati despre aceste scaderi de dobanda, in special cei care au credite la institutii bancare mari.
In plus, incercati sa contractati clienti mari, care, chiar daca le faceti un discount avantajos, va mentin activitatea, va ajuta sa aveti rulaj si, in timp, va sustin sa va ridicati, mai ales ca va pot recomanda oricand.
Partenerii Canon vor putea astfel sa beneficieze de o intreaga gama de beneficii, aducatoare de oportunitati de castig, precum TCO scazut pentru clienti, functionalitate imbunatatita a dispozitivului prin instrumente de service la distanta, design evoluat si componente de inalta calitate.
Numarul persoanelor cu restante mai mari de 30 de zile la rambursarea creditelor contractate a crescut in iulie cu 8.688, la 611.236 clienti, care au intarzieri la plata de 1,99 miliarde lei, majoritatea fiind aferente creditelor in moneda nationala.
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros.
Blue Air are acces la un numar mare de ghisee, deci la foarte multi posibili clienti, si nu plateste nimic catre CFR, pentru ca societatea de stat a luat decizia sa vanda bilete de avion din proprie initiativa.
Potentialii clienti nu se mai inghesuie ca in anii 2007-2008 sa faca imprumuturi. ... Exceptand bancile care nu au nici un fel de comision de administrare lunara (multumindu-se cu marja), alte banci ii usuca pe clienti la buzunar.
Cu o experienta de peste 100 de ani in sectorul solutiilor complete de asigurari de sanatate, Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, unde are in prezent peste 13 milioane de clienti.
Eu am aflat de aceste noutati, dar sunt alti clienti care nu stiu" a declarat Ioan Rusu, client al unei banci.
Investigatia Consiliului Concurentei a vizat, pe langa impartirea portofoliului de clienti, si o posibila practica concertata a societatilor-mama ale administratorilor fondurilor de pensii privind nivelul comisioanelor pe care intentionau sa le practice la intrarea pe pilonul II de pensii din Romania.
Toate aceste costuri ajung sa fie suportate de clienti prin comisioane si dobanzi mai ridicate. ... Bancherii au incercat renegocierea contractelor, insa acest lucru prezinta inclusiv pierderi pentru clienti, in conditiile in care se prelungeste perioada de creditare sau dupa finalizarea perioadei de gratie conditiile sunt mai aspre.
Vazand ca unii clienti au ramas interesati de modul in care isi pot refinanta un credit, bancile au si scos pe piata o oferta de nerefuzat, pentru ca este si in avantajul bancii, si al clientului:
Procese deschise impotriva bancilor La nivelul tarii s-au constituit grupuri de clienti nemultumiti de noile contracte propuse de banci si au actionat chiar in instanta institutiile bancare. ... Dosarul inregistrat contine plangerile a 408 clienti, iar judecata sa a inceput.
Cei mai multi clienti, in jur de 90%, au achizitionat apartamentul prin programul Prima Casa. ... "Pentru a reusi sa cumpere un apartament care sa le intruneasca nevoile si asteptarile, multi clienti au ales sa se finanteze prin Prima Casa, dar sa adauge o diferenta din fonduri proprii.
google-analytics.com