Cautare

18522 de rezultate pentru "numar telefon post politie loc pungesti jud vaslui" (4.46 secunde)
RARES BOGDAN, SUSPENDAT DE PE POST PRIN SMS: ... CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... vineri , sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Stan Anuta din Sapanta, jud. ... si duminică, orele 14, 00 - 16, 00 Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.
Incepind cu Steaua-Vaslui Masura aducerii arbitrilor straini a fost aprobata de Comitetul Executiv al FRF, intrunit de urgent.
Senatoarea de Vaslui Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Domnului Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare. ... In judetul Vaslui, au fost cateva situatii limita, in aceste ultime zile, la care nu s-a putut interveni decat cu mari costuri, umane si materiale.
Cand, in urma cu trei saptamani, antrenorul "pandurilor", Eugen Neagoe, declara ca la Vaslui (FC Vaslui - Pandurii 1-0) echipa din Targu Jiu nu a fost lasata de arbitru sa joace, sugerand ca, de fapt, "Kosovo" s-a mutat de la Piatra Neamt la Vaslui, unii nu l-au crezut, mai ales ca finantatorul echipei din Vaslui se lamenta si acuza in stanga si-n dreapta ca (si) echipa lui a fost defavorizata, bla, bla.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
170 de autoturisme Logan au parcat insa de la inceputul anului la posturile de politie comunale din Dolj. Bucuria sefilor de post a durat pana au constatat ca au masini noi in dotare, dar nu au suficienta cota de benzina alocata pentru ele.
La data de 11 august 2010, in jurul orei 10.30, Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca in sos. ... La fata locului s-au deplasat lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie care au identificat persoana in cauza ca fiind L.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos.
Acum poti sa trimiti dovada pe mail la Politie Click! ... Dovada platii amenzii va putea fi trimisa acum direct pe e-mail la Politie.
Totodata, potrivit Ministerului Agriculturii, cele mai afectate judete sunt Braila, Ialomita, Valcea, Vrancea si Vaslui. ... In judetul Vaslui, aproximativ 95% din pasuni sunt afectate de seceta, fapt ce a dus la imposibilitatea asigurarii furajelor necesare animalelor pentru urmatoarea perioada si implicit la scaderea numarului acestora.
La data de 20 septembrie 2010, ora 12.40, Sectia 8 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca pe str.
La data de 8 februarie 2011, ora 07.45, Sectia 17 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 5 ca in Splaiul Independentei, sector 5, se afla o persoana care incearca sa sustraga mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat, marca DAEWOO, dupa ce in prealabil fortase sistemele de inchidere.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram.
Mai spre Estul tarii, pe la mine prin judetul Vaslui, administratia locala, lumea in general e mai "amortita". ... Stiu ca foarte interventionist, activ este (si) presedintele Consiliului Judetean Vaslui, dl Dumitru Buzatu. ... Or, jud. Vaslui este din 89, covarsitor, (inca!) fief electoral al stangii!
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
google-analytics.com