La data de 20 septembrie 2010, ora 12.40, Sectia 8 Politie a fost
sesizata prin Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca pe str. Popa Lazar, sector 2, este in curs de desfasurare o altercatie in urma careia o persoana de sex masculin este ranita.
La fata locului s-au deplasat lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Sector 2 Politie si grupa operativa a Sectiei 8 Politie, ocazie cu care s-au constatat urmatoarele:
in jurul orelor 12.10, in apropierea unui liceu, un minor de 16 ani si un minor de 17 ani, ambii din Bucuresti, au fost acostati de un minor de 15 ani din jud. Calarasi, coleg de clasa cu primul.
Pe fondul unor discutii contradictorii minorul de 15 ani folosind un briceag i-a injunghiat pe cei doi in picior respectiv coapsa dreapta.
Minorul de 16 ani a chemat in ajutor pe tatal sau, in varsta de 37 de ani, acesta ajungand concomitent cu alti indivizi din anturajul agresorului.
Intre tatal minorului si grupul din anturajul agresorului a continuat scandalul in urma caruia acesta a fost lovit in zona fetei.
Cei doi minori de 16, respectiv de 17 ani, au fost transportati la spital, nefiind necesara internarea.
Tatal minorului s-a prezentat la spital, nefiind necesara internarea.
Persoanele agresate au fost indrumate la Institutul National de Medicina Legala in vederea examinarii medico-legale.
In urma verificarilor si investigatiilor efectuate de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale - Sector 2 Politie si lucratorii Biroului de Investigatii Criminale - Sectie 8 Politie, au fost identificati ceilalti doi participanti la
agresiunea celor trei parti vatamate ca fiind C. George de 22 de ani din jud. Calarasi si M. Jean de 26 de ani din Bucuresti, disparuti de la domiciliu.