Cand, in urma cu trei saptamani, antrenorul "pandurilor", Eugen Neagoe, declara ca la Vaslui (FC Vaslui - Pandurii 1-0) echipa din Targu Jiu nu a fost lasata de arbitru sa joace, sugerand ca, de fapt, "Kosovo" s-a mutat de la Piatra Neamt la Vaslui, unii nu l-au crezut, mai ales ca finantatorul echipei din Vaslui se lamenta si acuza in stanga si-n dreapta ca (si) echipa lui a fost defavorizata, bla, bla. Sambata, meciul nebun de la "Kosovo", FC Vaslui - Universitatea (3-3), a inceput bine pentru gazde, arbitrul Marian Salomir acordandu-le destul de repede un penalti, corect insa, dar zeita Fortuna n-a mai fost de partea moldovenilor si Bornescu s-a remarcat, intuind directia sutului slab al lui Croitoru. Nimeni nu a putut sa-i reproseze nimic lui Salomir la acest penalti. Meciul a continuat, Andrei Ionescu a marcat un gol naucitor, 0-1, iar gazdele, chiar daca au avut unele oportunitati de a inscrie, n-au reusit, "Jose" fiind sambata "number one". S-a schimbat insa Salomir! In fata lui, la cativa metri, un jucator al Stiintei este cosit de un moldovean, dar Salomir nu "vede" nimic?! Finalul este cunoscut: la 2-3, oltenii au fost egalati, in prelungiri, dintr-un penalti care nu a fost! Este adevarat ca Universitatea, la 1-3 (min. 85), altfel trebuia sa joace, dar asta-i o problema care priveste staff-ul tehnic al oltenilor. De exemplu, in infernul creat spre final, Universitatea mai putea efectua o inlocuire si poate altul ar fi fost finalul...
Finantatorul Adrian Mititelu l-a acuzat in termeni duri pe arbitrul Marian Salomir: "A fost un penalti nenorocit... Este pacat ca un arbitru ca Marian Salomir a ajuns sa se prostitueze!". In timpul meciului, dar mai ales dupa, s-au facut si alte acuzatii grave, s-au impartit pumni, iar la vestiar au fost si lupte. Oltenii pretind ca au fost atacati, dar oamenii lui Porumboiu nu recunosc. Comisiile abilitate vor avea ce analiza dupa acest meci de infarct.
P.S. Surprinzator a fost si comentariul "obiectiv" si "neutru" al celor de la Telesport, acestia fiind foarte consternati si foarte suparati de evolutia scorului, 0-2, 1-3, in favoarea Universitatii?!