Cautare

87 de rezultate pentru "cercel tinel" (7.79 secunde)
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel:
Streinu-Cercel propune masuri care ar salva populatia! ... (Radu Balasoiu) Managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, doctorul Adrian Streinu-Cercel, a facut recent o propunere vitala Ministerului Sanatatii, care ar ajuta zeci de mii de pacienti din toata tara. ... Streinu-Cercel considera ca ar trebui sa fie obligatorii.
Streinu-Cercel: ... Adrian Streinu-Cercel, manager general al INBI "Prof.
Adrian Streinu Cercel: ... Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals. ... Streinu-Cercel.
dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals. ... Streinu-Cercel. ... dr Streinu-Cercel. ... Streinu-Cercel. ... Streinu-Cercel: ... Streinu-Cercel.
Adrian Streinu-Cercel: ... Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, cu ocazia work-shop-ului IMBUNATATIREA COMUNICARII DEDICATE PROGRAMELOR DE IMUNIZARI SI SANATATII PUBLICE, organizat de Societatea Romana de Microbiologie si Asociatia Jurnalistilor din Domeniul Medical.
Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, a afirmat, miercuri seara, la Antena 3, ca unul dintre scenariile luate in calcul este acela ca in urmatorul an 80 la suta din populatia de 20 de milioane de locuitori a Romaniei ar putea sa faca infectia cu coronavirus.
Virusurile hepatitice, multe si nelinistite Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne recomanda efectuarea periodica de teste privitoare la hepatitele B si C, mai ales daca avem un stil de viata mai agitat, cu sex neprotejat, droguri injectabile, daca avem tatuaje sau piercing.
Adrian Streinu-Cercel: ... Acestea sunt datele prezentate de Adrian Streinu-Cercel, managerul spitalului Matei Bals, in cadrul unei conferinte de presa. ... Este posibil sa fie vorba de alte infectii originare din aceasta zona", a declarat Adrian Streinu-Cercel.
Adrian Streinu Cercel: Pacientul adus de la Ploiesti a fost diagnosticat cu malarie Pacientul adus duminica de la Ploiesti la Institutul National "Matei Bals" a fost diagnosticat cu malarie, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, managerul institutiei, Adrian Streinu Cercel.
Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel a declarat, intr-un interviu exclusiv pentru Digi24, ca noul virus COVID-19 este de 10 ori mai slab decat virusul gripal. ... Adrian Streinu-Cercel: ... Adrian Streinu-Cercel: ... Adrian Streinu-Cercel:
Un interviu exceptional AM PRESS cu profesorul dr ADRIAN STREINU CERCEL (1) AM PRESS - Adrian Streinu-Cercel:
AM PRESS - Adrian Streinu-Cercel:
Adrian Streinu-Cercel, managerul INBI "Matei Bals". ... Streinu-Cercel. ... Streinu-Cercel. ... Streinu-Cercel. Acest Centru reprezinta o premiera in sud-estul continentului nostru si, la ora actuala, in Europa, centre similare mai sunt la Grenoble si Freiburg.
Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", chiar sublinia recent, bazandu-se pe datele oficiale, ca in zona endemica peste 400 de cadre medicale s-au imbolnavit si 232 au decedat. ... Streinu-Cercel. ... Streinu-Cercel. ... Streinu-Cercel.
AM Press informeaza: Prof.dr. Adrian Streinu-Cercel: ... Adrian Streinu-Cercel, Manager al Institutului National de Boli Infectioase Prof. ... Adrian Streinu-Cercel.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", atrage atentia ca riscul de contaminare cu virusul herpectic este mai mare atunci cand suntem in concediu si suntem mai putin atenti al regulile de igiena, la vesela si tacamurile folosite in restaurante, la lenjeria din hotel etc.
Adrian Streinu-Cercel, managerul INBI "Matei Bals". ... Streinu-Cercel spune ca, "Desi nu am avut si nu avem infectie cu virusul Ebola, totusi trebuie sa fim pregatiti, mai ales ca este o boala severa si ca unele virusuri hemoragice se pot transmite prin contact direct.
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne atrage atentia asupra formelor fulminante de hepatita. ... dr Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva Hepatitei. ... Streinu-Cercel.
google-analytics.com