Cautare

87 de rezultate pentru "cercel tinel" (4.90 secunde)
Pentru a-i sacrifica, fermierii trebuie sa instiinteze medicul veterinar din localitatea din care vin despre intentie (acesta va crotalia fiecare miel - ii va introduce un cercel special in ureche) si va elibera, pentru fiecare animal, un certificat veterinar de sanatate.
S-a dus apoi la alt service, in oras, a rezolvat cu 350 de lei si i-au schimbat parbrizul intr-o jumatate de ora", a spus Costin Cercel, posesorul unui autoturism Volkswagen.
O femeie nu poarta in ureche un cercel mai greu de 12 grame. Toate bijuteriile pe care le creeam trebuie sa fie gandite in asa fel ca sa le porti.
Adrian Streinu Cercel, Dl. Prof. Univ. Dr. Eliot Sorel si Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Gheorghe. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate.
bratari cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 50 RON, coliere cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 150 RON, colier cu agate - 90 RON, cercei cu pietre, precum lapis lazuli si cuart roz - 15 - 45 RON, cercel cu turmalina din 11 grame de argint - 250 RON.
Alaturi de Florina Cercel si Silvia Dumitrescu artistul a sustinut saptamana trecuta un alt spectacol â€" caleidoscop de mare succes RASUL - PLANSUL, IUBIREA", la Teatrul Marin Sorescu din Craiova.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
Clipul a fost regizat de Lazar Cercel, iar filmarile au durat 14 ore si s-au desfasurat intr-una dintre cele mai moderne sali de box din Romania, loc unde s-au mai filmat scene din filme si seriale internationale.
Adrian Streinu Cercel, a primit, recent, un premiu de excelenta la categoria studii clinic derulate. Cezar Irimia, presedintele APCR, insista asupra necesitatii modificarii de urgenta a listelor de medicamente prin introducerea noilor terapii pentru ca si pacientii romani, ca si restul pacientilor din UE, sa aiba acces la acestea.
Profesorul doctorul Adrian Streinu Cercel, managerul INBI "Matei Bals", spune ca pentru aceasta sunt recomandari ferme. Orice femeie sa faca testul HIV/SIDA inainte de sarcina.
Profesorul doctorul Adrian Streinu Cercel, managerul INBI "Matei Bals", spune ca pentru aceasta sunt recomandari ferme. Orice femeie sa faca testul HIV/SIDA inainte de sarcina.
Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" Micozele ocupa locul trei intre bolie depistate. Dintre 1.199 copii bolnavi depistati, 900 sunt din mediul urban, respectiv 75,06%.
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", ne avertizeaza ca virusul hepatitei virale A se transmite prin:
profesorii Alexandru Oproiu, Dorin Sarafoleanu, Mircea Beuran, Sorin Oprescu, Irinel Popescu, Adrian Streinu Cercel, Constantin Dumitrache, Ionel Sinescu, Mihai Voiculescu, Gheorghe Peltecu, Gheorghe Mencinicopschi, Monica Pop, Benone Carstocea, Pavel Chirila si multi altii.
Adrian Streinu-Cercel, ca in acest institut se folosesc tehnici de genetica moleculara a HIV, a virusurilor hepatitielor B si C precum si a altor germeni, dar si o importanta baza de invatamant si cercetare pentru studenti.
Adrian Streinu-Cercel, managerul INBI "Matei Bals". Un alt pericol al automedicatiei mai frecvent iarna, sezonul gripei si infectiilor virale respirtorii, il reprezinta administrarea, fara recomandarea medicului, de aspirina sau alte medicamente pe baza de salicilina.
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" spune ca "muscaturile produse de capuse nu prezinta pericol, dar exista unele specii de capuse care pot transmite omului boli grave, chiar mortale.
Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Prof. dr. Matei Bals" ne da cateva sfaturi: periodic, sa schimbam unele obiecte de igiena (dusul, periuta de dinti), sa decontaminam cu substante speciale, periodic, tastele, suprafata biroului etc.
In acest sens, profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National pentru Boli Infectioase "Matei Bals", sublinia, recent, ca deja "se studiaza posibilitatea transmiterii pe cale aerogena a acestui virus, neconfirmata inca pana la aceasta ora".
Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National Matei Bals, avertizeaza ca la adulti, varicela da forme severe. Adultul se umple de bube pe tot corpul si poate avea simptome de pneumonie sau encefalita.
google-analytics.com