Cautare

87 de rezultate pentru "cercel tinel" (3.54 secunde)
Profesorul Adrian Streinu-Cercel a comentat aparitia variantei Omicron in Romania si trage un semnal de alarma asupra modului in care oamenii respecta masurile de protectie.
"Ce umbli, ma, cu cercel in spranceana? ... sa demonizezi ritos o alunecare tranzitorie, ori sa intelegi razvratirea, disperarea, dezorientarea sugerate de un cercel infipt in spranceana?
Adrian Streinu-Cercel este membru in Adunarea Generala a Academiei de Stiinte Medicale si Director al Institutului National de Boli Infectioase "Prof.
"Sorin Bota este parlamentar iresponsabil. Sau este responsabil, si daca are dovezile de care vorbeste sa se duca la institutiile abilitate", adauga Tinel Gheorghe.
Grupurile parlamentare ale PDL nu vor vota aceasta motiune", a precizat Tinel Gheorghe. Si parlamentarii UNPR au facut un anunt similar, in timp ce UDMR a anuntat ca senatorii si deputatii sai voteaza impotriva.
Deputatul PDL Cezar Preda a obtinut titlul de doctor in mecanica si metalurgie, in timp ce colegul sau de partid, deputatul Tinel Gheorghe, este inginer doctor in silvicultura.
Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputatilor a depus marti, in cadrul sedintei plenului Camerei, motiunea simpla pe tema Oltchim, care se intituleaza "Guvernul Ponta, fabrica de someri", a anuntat viceliderul deputatilor democrat-liberali, Gheorghe Tinel.
Prezent in emisiune, deputatul PNL, Tinel Gheorghe, a spus ca azi Munteanu este candidatul PNL. Flux24 spune ca Robert Turcescu a anuntat in premiera vineri pe facebook ca PNL ii va retrage sprijinul lui Marian Munteanu.
Basescu, Boc, Udrea, Borfeta, Boureanu, Turcan si/sau sotul ei, Visan, Wass-Paul, C.Petrescu, Popoviciu, Tinel, Saftoiu - el sau ea, Sulfina Barbu, Boagiu, Mircea Toader, W.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Majoritatea bovinelor, ovinelor, caprinelor si porcinelor din judet au fost crotaliate si se vor putea plimba mandre cu cercel in ureche prin ograda Uniunii, deoarece o data cu cercelul primesc si pasaport european.
Si tinerii, unii geluiti din plin si cu cercel în ureche, erau straini de scopul pentru care fusesera adusi de PSD ca sa-i sustina interesele.
Avem sperante ca starea sa se va imbunatati substantial in urmatoarele zile, dar date mai exacte vom avea doar luni", a declarat directorul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel.
In plus, declaratiile de azi ale directorului institului de boli infectioase "Matei Bals", Adrian Streinu Cercel, pun gaz pe foc:
- Adrian Streinu-Cercel - din functia de secretar de stat al Ministerului Sanatatii; - Dorina Danielescu - din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor;
in opinia lui Claudiu Cercel, director de operatiuni, preocuparea BNR pentru riscul valutar ar fi putut sa se transpuna in norme prin scoaterea din baza de calcul a imprumuturilor in devize straine pentru care exista operatiuni derivative.
In ceea ce priveste fostul club de fotbal, CF Otelul, cuantumul datoriilor inregistrate la 30 septembrie catre bugetul consolidat al statului este de 107,42 de miliarde de lei vechi, din care 62,19 miliarde de lei vechi la bugetul statului, 24,82 de miliarde de lei vechi la CAS, 5,89 miliarde de lei vechi la bugetul de somaj si 14,5 miliarde de lei vechi la CASS", a declarat directorul Administratiei Financiare Galati, Laurentia Cercel.
Desi doljenii nu folosesc inca acest sistem, animalele lor sunt incluse intr-un sistem de identificare (animalele sunt marcate printr-un cercel), care le permite reprezentantilor Directiei Sanitar-Veterinare sa aiba o evidenta a animalelor.
"Se cauta maruntisuri de Mos Nicolae, un cercel, un inel... Dar nu prea scumpe, ca lumea e saraca. Preturile sunt accesibile", a spus vanzatoarea.
Cei mai multi miei adusi provin din tara vecina, Bulgaria, acest lucru datorandu-se faptului ca in Romania sunt doar aproximativ doua milioane de miei care au cercel de identificare, si care, prin urmare, pot fi sacrificati, in timp ce pe piata interna, in aceasta perioada, cererea este de patru milioane de miei.
google-analytics.com