Cautare

17080 de rezultate pentru "capusu mare" (4.88 secunde)
Nimic mai adevarat, dar ce pacat ca la ora actuala ofertele sunt atat de multe, incat daca pleci la drum fara cateva lucruri stabilite dinainte risti ori sa te invarti in cerc, ori sa iti iei o mare teapa.
Foarte emotionant!Mare actor tata, artist desavarsit fiul! ... - Maria Grigorescu Respect mare , multumiri si dragoste multa pentru toti, si pentru cei de aici, si pentru cei din stele ! ... cand un titan al scenei pleaca spre zenit, este o mare pierdere ! ... este prea putin pentru un OM ASA DE MARE !
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
Prin aceasta tara trec caile de acces spre cea mai mare si traditionala piata de desfacere a marfurilor moldovenesti - Rusia.Trecutul nostru istoric se impleteste, formand un complicat nod gordian care nu mai poate fi nici taiat si nici dezlegat.
In rest, daca Doamne fereste ei ar "crapa" ca stat - mare parte din Vestul Ukrainei e a Poloniei medievale si moderne! ... • O mare, mare parte, din Ukraina, din dreapta Niprului ar trebui sa revina ...
Probabilitatea de ploaie va fi mai mare in intervalul 8-13 iulie, cand temporar se vor inregistra si cantitati de apa mai insemnate.
Am parcat masina la intrare in oras, langa mare, inainte de podul Drapano, chiar vizavi de statia de autobuz din Argostoli. ... Pornind dinspre mare orasul este terasat, ca scarile unui amfiteatru.
Hallux valgus (o deformitate valgus a degetului mare) este o conditie generata de suprasolicitarea articulatiei degetului mare. ... La inceput se manifesta ca un nod mic care apare la baza degetului mare, precum si ca o curba orientate spre interior.
ROMANII AU SUFLET MARE! ... am primit zilnic sute de interpelari, in mare parte, necunoscuti (telefoane, mesaje) cu cuvinte frumoase, sfaturi, propuneri de tratament, ajutor, etc! ... Mircea Beuran, ca de obicei, la MARE inaltime! ... Am vazut din nou ce SUFLET MARE, DELICAT si BUN au ROMANII!
BERBEC Discuti cu familia despre noi investitii casnice, pentru ca pui mare accent pe frumusetea si confortul mediului in care traiesti.
Iar daca cumva tocmai v-ati amintit, cu o doza mai mica sau mai mare de rautate, ca in februarie am facut de citeva ori misto de virus, ceea ce am facut, pentru ca apoi, odata ce am avut mai multe informatii sa iau o atitudine super responsabila sase luni atit personal, cit si public, si credeti ca am meritat sa ma imbolnavesc, cum am mai auzit, ei bine, nu pot decit sa va compatimesc, trebuie sa fie tare triste viata si sufletul vostru.Dar acum, ca sint bine deja de o vremuta si iesita iar in lume, pot sa va povestesc cum a fost la mine, in caz ca nu credeti ca boala exista, iar in caz ca credeti, poate va ajuta sa stiti la ce sa va asteptati daca o luati.
Cele doua cuvinte, cele mai scurte de pronuntat, da si nu, sunt cele care cer cea mai mare luare de minte.
Bucuria cea mai mare au avut-o prestatorii de servicii de la malul marii, care, desi au avut putin de oferit, au vazut cum li se umplu peste noapte conturile din buzunarele turistilor care nu au avut incotro si au fost nevoiti sa dea cat nu face pe aproape orice.
La eveniment au fost prezenti, de asemenea, alaturi de membrii BEC nr.32, prefectul Valer Marian, vicepresedintii Consiliului Judetean, Paula Mare si Gheorghe Ciocan, precum si vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, Mircea Govor.
Cu certitudine mai putin pregatit, mai mohorat si ii lipseste spiritul de vacanta, acel stil de a te bucura de cateva zile dupa un an de munca, pentru ca, din pacate, foarte multi romani economisesc un an sa stea o saptamana la mare", a raspuns Agathon.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
PNL, favorit la Satu Mare In judetul Satu Mare, prima sansa pentru ocuparea functiei de prefect o au liberalii, a declarat presedintele PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
Pentru ca alminteri a fost un mare succes. ... Iesirea lui Patriciu ca sa pledeze pentru asta a fost o mare greseala.
google-analytics.com