Ce sunt asa zisele monturi?
Hallux valgus (o deformitate valgus a degetului mare) este o conditie generata de suprasolicitarea articulatiei degetului mare. Cel mai adesea conditia apare la femei. Cel mai comun motiv al aparitiei este purtarea pantofilor stramti sau cu tocuri inalte. Un factor mai car care poate fi responsabil pentru monturi este guta.
Conditia este caracterizata de o dezvoltare incetinita. La inceput se manifesta ca un nod mic care apare la baza degetului mare, precum si ca o curba orientate spre interior. Treptat, zona incepe sa doara. In timp nodul creste, iar degetul mare se curbeaza din ce in ce mai mult, uneori trecand peste celelalte degete. Pielea din jurul nodului incepe sa devina batatorita. Arca piciorului se aplatizeaza.
Atunci cand conditia este usoara sau la o etapa medie, se trece la un tratament conservative - un fixativ plasat intre degetul mare si celelalte deete. Acest fixativ aliniaza in mod correct degetul. Daca montul este intr-o stare avansata, se recurge la interventie chirurgicala, care nu este eficienta in toate cazurile.
Degetul are un grad maxim de tensiune la articulatia interfalangiana, care creste peste celelalte degete si cauzeaza bataturi dureroase. Varful degetului este de asemenea impins in jos si dezvolta o batatura. Aceasta cauzeaza de obicei dureri puternice.

Principalele avantaje Valgomed
-Se potriveste perfect cu piciorul, fara a afecta aspectul acestuia cand porti sandale sau slapi
-Materialul elastic protejeaza in mod eficient pielea dintre degete, previne frictiunea, bataturile si besicile
-Fixativul este facut din silicon hipoalergenic care nu provoaca iritatii nedorite ale pielii
-Ofera o pozitionare corecta a degetelor; este eficient in cazurile degetelor care stau unul peste celalalt sau ale pozitii neconfortabile ale degetelor.
Valgomed poate fi purtat cu orice fel de pantofi, si nu se vede deloc
The Valgomed este destinat utilizarii de zi cu zi, cu toate tipurile de pantofi. Datorita formei sale, acesta adera la picior si nu este vizibil deloc. Valgomed's este elastic si elimina complet riscul de afectare a degetelor de la picioare. Putaeti trata monturile fara nici un effort din partea dumneavoastra!

Pentru un efect terapeutic pozitiv, este necesar sa se foloseasca fixativul 6-10 ore pe zi. Primele modificari vizibile sunt evidente in 10-14 zile
Folosirea fixativului:
Step 1 - Se plaseaza pe degetul mare de la picior
Step 2 - se strange usor fixativul pe degetul mare de la picior
The Valgomed este destinat utilizarii de zi cu zi, cu toate tipurile de pantofi. Datorita formei sale, acesta adera la picior si nu este vizibil deloc. Valgomed's este elastic si elimina complet riscul de afectare a degetelor de la picioare. Puteti trata monturile fara nici un effort din partea dumneavoastra!