Cautare

495 de rezultate pentru "badea iuliana" (3.10 secunde)
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
"Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu:
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Seful ANI spune ca n-am intrat in Schengen din cauza lui Mircea Badea Giumbix e un cuvant care nu exista in Dictionarul Explicativ al limbii romane. Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare.
Conflictul Moraru-Badea, un fel de Nicolae Iorga - Zelea Codreanu (Autor: ... Evident, nu putem face o paralela intre personaje, dar mecanismul implicat in 1938 poate fi luat in considerare acum, cand analizam evolutia "penala" a disputei Badea-Moraru.
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea In Gura Presei. Este lumea lui Badea.
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competente in homeopatie, explica de ce se produce invinetirea, ce simptome insotesc vanataia si cum se trateaza aceasta. ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei:
Mircea Badea a parodiat mesajul de adio al lui Traian Basescu pentru PDL Mesajul surpriza, de sambata seara, al presedintelui Traian Basescu, prin care acesta anunta despartirea de PDL si constituirea, in viitor, a unei noi formatiuni de dreapta, a devenit o sursa de inspiratie pentru o parodie, pusa in scena de Mircea Badea, realizatorul emisiunii de la Antena 3, "In gura presei".
Mircea Badea: ... Te-as huidui de dimineata pana seara "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea "In gura presei".
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, Iuliana Tudor, va fi prezenta la acest sfarsit de saptamana, mai precis vineri si sambata, la Targoviste, acolo unde va prezenta Festivalul National de Interpretare Ion Dolanescu.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina. ... Iuliana Tudor si-a facut bagajele si a lasat aglomeratia Capitalei pentru a cauta flacai frumosi si harnici in Bucovina.
Iuliana Luciu s-a intors la munca vizibil sanatoasa, chiar daca fata ei inca are un aspect ciudat dupa interventiile stomatologice de acum o saptamana care au umflat-o si invinetit-o. ... Iau tratamentul ca la carte, cum mi-a spus doctorul", a spus Iuliana Luciu in emisiunea pentru care este asistenta.
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competente in homeopatie, explica ce se intampla in organism atunci cand avem frisoane. ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei:
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
Siteul Grupului PDL din Senat informeaza ca senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea si Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopey Isturiz au avut convorbiri fructuoase la Bruxelles.
Mircea Badea vrea dizolvarea Parlamentului si alte alegeri Realizatorul TV, Mircea Badea, spera ca presedintele Traian Basescu sa dizolve Parlamentul.
De multe ori, in emisiunea TV "In gura presei", Mircea Badea il imita cu succes pe Stefan Banica Jr. In cele din urma Badea si-a luat inima in dinti si a urcat pe o scena adevarata pentru a canta. ... Badea a schimbat in timpul spectacolului mai multe tinute.
Aproape 2.000 de persoane au protestat, marti, in Piata Constitutiei pentru "libertatea de exprimare", mitingul fiind organizat de Mircea Badea si Victor Ciutacu, care au dorit sa atraga atentia asupra amenzilor primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), pe care le considera "jenante".
De ce s-a imbracat Mircea Badea in armura. ... Realizatorul de emisiuni Mircea Badea apare de astazi la tv intr-o noua ipostaza. ... "A fost o experienta infioratoare", povesteste Badea despre experienta filmarilor in armura grea de cateva zeci de kilograme.
google-analytics.com