"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. Oameni care traiesc intr-o lume in care te intalnesti la tot pasul cu absurdul, nesimtirea si, cel mai adesea, cu indiferenta celorlalti. Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea In Gura Presei. Este lumea lui Badea.
Mircea Badea a comentat tinuta vestimentara a Elenei Udrea, tinuta "lansata" la emisiunea "Zig Zag" a lui Ion Cristoiu. Elena Udrea a fost invitata jurnalistului Ion Cristoiu, duminica, la emisiunea Zig-Zag. Ministrul Turismului si cunoscuta membra a PD-L a fost imbracata intr-o rochie alba cu trandafiri. Despre acest lucru a vorbit Mircea Badea la emisiunea In Gura Presei de duminica.
"Elena Udrea este, dupa mine, imensa. Era imbracata cu o rochie Channel. Dar in momentul in care nu esti chiar anorexica sa te imbraci intr-o rochie alba cu niste 'buscheti' de trandafiri uite asa de mari, nu te gandesti ca te va face si mai mare?", a spus Mircea Badea.
Mircea Badea nu e original. Primul care a facut-o grasa pe Elena Udrea a fost omul de afaceri Dinu Patriciu: "O domnita grasa si frumoasa calareste pe desalate. Sufla in trompeta si cheama poporul sa mearga la plimbare pe gratis. Plecam la bai in vacante platite din impozitul pe profit, profit care nu e. Trenul alearga la vale, mecanicul doarme cu capul pe comenzi, obosit dupa ce s-a dat in barci prin targuri si iarmaroace ca sa-l vada lumea si sa-l voteze. Rasu’ - plansu’ e brandul unei tari triste cu politicieni vioi", a spus Dinu Patriciu, citat de un cotidian central. De asemenea, reputatul jurnalist Cornel Nistorescu a spus despre madam Udrea-Cocos ca-i "Spaima Putii". Deh, strugurii sunt acri.
Elena Udrea (n. 26 decembrie 1973, in comuna Plescoi, judetul Buzau) este deputata de Bucuresti din partea PD-L in legislatura 2008-2012 si in acelasi timp ministru al turismului in guvernul Emil Boc.