Cautare

495 de rezultate pentru "badea iuliana" (3.44 secunde)
Mihai Bendeac se amuza de Mircea Badea care nu vrea sa se insoare la "In puii mei". Mihai Bendeac l-a parodiat pe Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei" care a fost pus in situatia de a se casatori in direct cu iubita lui Carmen Bruma.
Mircea Badea a fost exceptional la programul de dimineata de la Tele7 abc, strunit de Teo Trandafir, unde reuseau sa dea sare si piper unei emisiuni destul de terne prin tematica sa: ... Un singur modul depasea priceperea si intelegerea d-lui Badea:
"Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Reproducem doua articole bizare, publicate de Mircea Badea pe blog. Din lectura acestora aflam ca Badea il acuza pe Tolo ca nu se concentreaza suficient si inghite pe nemestecxate o diversiune basista, atunci cand se lasa inundat de mila cu privire la jurnalistii de la Romania Libera.
dezvaluiri din spatele cortinei Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au intalnit ieri pentru prima data de la momentul in care primul a amenintat ca se va retrage din actionariatul lui Dinamo .
Antena 3 - Mircea Badea:
Nu de aceeasi parere este Mircea Badea. Duminica seara, la emisiunea TV Sinteza Zilei, Mircea Badea a comentat ironic noul look al prietenului sau Mihai Gadea, zicand ca l-a confundat cu un coleg de la Antena 3 (Ionut Cristache), din cauza barbii si a ochelarilor.
Iuliana Avadanei, terapeuta care face imposibilul posibil. ... Cand am intrat in cabinetul terapeutei Iuliana Avadanei, m-a invaluit o muzica linistitoare. ... In acea zi, dincolo de informatiile medicale, am primit de la Iuliana Avadanei adevarate lectii spirituale.
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"!
Iuliana Tudor a avut parte de o saptamana plina. ... Ce a facut de fapt Iuliana Tudor in cele 60 de ore de filmare si ce surprize a pregatit fanilor sai, telespectatorii vor putea vedea la TVR incepand din Vinerea Mare!
Iuliana Tudor este intr-o forma de zile mari. ... Daca pana acum a adoptat tinute cuminti, Iuliana Tudor si-a uimit aseara telespectatorii. ... Felicitari castigatorilor!, spune Iuliana Tudor.
Omul de televiziune Iuliana Tudor a fost prezenta in calitate de Speaker in fata a peste 600 de femei antreprenor si lideri din Romania. ... Cea mai buna versiune a ta!- a dus-o cu gandul pe Iuliana Tudor la un subiect care a starnit un interes deosebit:
20, sector 3, Dr. Iuliana Avadanei trateaza zilnic pacienti cu diverse afectiuni. ... Iuliana Avadanei. ... Dr.Iuliana Avadanei Sursa: www.medireflex.ro
Iuliana Avadanei, medic specialist in homeopatie si acupunctura, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii in cazul micozelor. ... Iuliana Avadanei. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei a tinut in cadrul Universitatii Copiilor, pe 24 aprilie, seminarul "Tainele corpului uman" cu tema "Simturile", intr-o sala pusa la dispozitie de Universitatea Bucuresti in cadrul Teatrului Nottara - Sala Izvor. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex.
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc.
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competențe in homeopatie, precizeaza, in cadrul interviului, tipurile de nevralgii si tratamentul acestora. ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei:
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii in cazul intarzierii menstruatiei. ... Iuliana Avadanei le recomanda pentru reglarea ciclului menstrual: ... Iuliana Avadanei va recomanda, tot pentru reglarea menstruatiei sa mancati:
Badea, despre discursul lui Basescu: ... Mircea Badea a comentat in editia de marti seara a emisiunii "In gura presei" discursul plin de emotie al presedintelui Traian Basescu din timpul investiturii in functie a noului ministru de Externe, Cristian Diaconescu.
google-analytics.com