De multe ori, in emisiunea TV "In gura presei", Mircea Badea il imita cu succes pe Stefan Banica Jr. In cele din urma Badea si-a luat inima in dinti si a urcat pe o scena adevarata pentru a canta. El a fost aplaudat sincer si chemat la bis de spectatorii care au asistat la mini-recitalul dat in Hard Rock Cafe din Capitala. Realizatorul de la Antena 1 si Antena 3 a interpretat mai multe melodii indelung pregatite impreuna cu componentii trupei "Magnolia". El si-a inceput recitalul cu cateva glume. Din public nu au lipsit prietenii vedetei de televiziune, printre care s-a regasit si Mihai Gadea, directorul general al postului TV Antena 3. Badea a schimbat in timpul spectacolului mai multe tinute. Dupa prima melodie a urcat pe scena intr-un tricou alb, cu bastonul primit cadou la "Neata cu Razvan si Dani".
"Am fost foarte mandru de el", a declarat Mihai Gadea, moderatorul emisiunii "Sinteza Zilei".
Badea si-a condimentat show-ul cu glume si a interactionat in permanenta cu spectatorii. El a trebuit sa se intoarca pe scena pentru un bis.
"Nu stiu daca voi mai canta. Ar trebui sa ma apuc de ceva mai pentru varsta mea. Poate ma apuc de pictura", a spus la final Mircea. Mircea Badea are un talent artistic nativ, cu putina slefuire ar putea fi oricand actor sau cantaret.