Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina.
Lucru zis si facut! Iuliana Tudor si-a facut bagajele si a lasat aglomeratia Capitalei pentru a cauta flacai frumosi si harnici in Bucovina. Vedeta s-a indragostit pe loc de peisajele de vis din comuna Poiana Stampei. Iuliana nu a fost singura in cautarile sale, ea beneficiind de ajutorul a doi ghizi care au invatat-o cate ceva despre traditiile si strigaturile locului.
Vedeta TVR a fost impresionata de harnicia baietilor din Poiana Stampei si n-a scapat nicio ocazie sa invete la randul sau lucruri noi. A invatat sa manuiasca bine coasa, dar si mai bine a cosit cu motocositoarea, a taiat lemne la gater si, de ce nu, a invatat sa mane caruta.
"A fost o experienta pe care as retrai-o oricand cu mare drag. A meritat! Locurile zonei sunt minunate si trebuie vazute macar o data-n viata, oamenii au atatea lucruri de aratat si sunt atatea lucruri de invatat acolo", spune Iuliana.
Ce fecior bucovinean a ales Iuliana Tudor s-o reprezinte la Bucuresti, telespectatorii au putut afla urmarind "Mi-s de la tara", de la Prima TV.