Cautare

3208 de rezultate pentru "activare serviciu antena romtelecom" (3.50 secunde)
In data de 8 mai 2012 am transmis aceasta declaratie politica Directiei Nationale Anticoruptie cu titlu de sesizare penala, solicitand sa fie efectuate cercetari sub aspectul infractiunilor de abuz in serviciu, prev.
Doar femeia de serviciu mai citeste (Autor:
O schimbare de serviciu foarte benefica, cu toate acestea fiind o zodie dubla si enuntul runei este tot la dublu: ... Ori mutarea din casa, ori schimbarea de serviciu. Daca schimbarea de serviciu este mai benefica si cu partea financiara mai mare, atunci e cu bataie dubla.
Totodata, Roberta Anastase a spus ca Romania mai are probleme in domeniul agriculturii, unde eventuala activare a unei clauze sectoriale de salvgardare ar putea duce, "asa cum a spus si presedintele Traian Basescu", la blocarea unor fonduri europene.
Lucian Bolcas, vicepresedinte PRM, a declarat ca posibila activare de catre UE a clauzei de salvgardare pe justitie invocata de vicepresedintele Bundestagului ar fi nerealista si ar reprezenta un rau mult mai mic decat pastrarea Monicai Macovei in fruntea ministerului.
Din Grupare mai fac parte la aceasta activare fregata "Oruc Reis" (Turcia), nava de comandament "Slavutich" (Ucraina), corveta "Smeli" (Bulgaria) si nava de debarcare a desantului "Azov" (Federatia Rusa).
Ministrul Justitiei a vorbit despre posibilitatea activarii clauzei de salvgardare, precizand ca "o buna aplicare a normelor comunitare in Romania ar trebui sa faca mult mai dificil mecanismul de activare a unei atare clauze".
Romania a indeplinit astfel la termen obligatiile din clauza de salvgardare referitoare la justitie, a carei activare ar fi putut amina cu un an aderarea la Uniunea Europeana.
Romania nu va primi scrisori de avertizare timpurie inaintea raportului de monitorizare pe care Comisia Europeana il va prezenta in mai si, in principiu, nu exista motive de activare a clauzei de salvgardare, a declarat ieri Agentiei Mediafax ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
Taxa de utilizare lunara este si ea de 3 RON, in timp ce pentru activare va mai costa 75 RON.
Clientii vor putea alege, de asemenea, intre varianta cu tractiune pe fata si cea cu tractiune integrala cu activare optionala.
Clientii vor putea alege, de asemenea, intre varianta cu tractiune pe fata si cea cu tractiune integrala cu activare optionala.
Raiffeisen Bank ofera gratuit serviciul de Internet Banking pentru IMM (fara taxa de activare si fara abonament lunar). Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5.500 utilizatori din categoria IMM-urilor.
B-Max, masina care suna singura la 112 B-Max este echipata cu sistemul Ford SYNC de conectivitate incorporat cu activare vocala.
Un astfel de sistem e benefic in special notebook-urilor, dar are ca efect advers o mica scadere in performanta datorita timpului necesar de activare a functiilor oprite.
Ionela Stanila) Noctura biblotecilor, organizata in mai multe orase din tara Eveniment cultural national de activare nocturna a bibliotecilor, initiat de Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR), Nocturna Bibliotecilor 2017 isi va intampina oaspetii in perioada 29-30 septembrie.
Mai departe, urmeaza sa studiem caile de activare intracelulara pe care le declanseaza aceste gene precum si posibilitati de antagonizare a lor.
"Micul Pizzer" sau "Micul Cofetar", activare prin care acestia vor invata sa prepare pizza sau tiramisu; Teatru de papusi, unde vor asculta Povestea lui Pinocchio;
Despre Laboratorul Verde al Reciclarii Proiectul Laboratorul Verde al Reciclarii se desfasoara la nivel national, inca din anul 2012. In interiorul laboratorului mobil, fictiunea si si realitatea se suprapun de-a lungul a trei zone de activare.
Biomarkerii evidentiaza o inflamare care adesea corespunde procesului de activare a sistemului imunitar, pe fondul unei infectii provocate de un germene.
google-analytics.com