Joi seara, esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" a fost scena de lansare a doua noi "vedete" ale dealerului Rucom - Chevrolet Epica si Chevrolet Captiva. Ca si la lansarea din seara precedenta, craiovenii prezenti au avut parte de un spectacol de teatru, dans si artificii.
Avand in vedere faptul ca pentru Rucom lansarea celor doua modele a fost un moment de sarbatoare, modelele Chevrolet Captiva si Chevrolet Epica au devenit personaje de spectacol. "Noi intotdeauna am facut mici spectacole pentru lansarea noilor modele de masini intrucat am considerat ca fiecare model e o mica vedeta si merita o poveste", a declarat la lansare Doina Rangu, directorul de vanzari auto al Rucom, dealer Chevrolet pe zona Olteniei. Ideea povestii a fost influentata de fiecare model.
Captiva - primul Chevrolet SUV compact diesel
Ambele modele de Chevrolet lansate joi sunt impunatoare, elegante, cu adresabilitate catre familie. Fiecare se impune insa prin anumite particularitati. Noul Captiva, de exemplu, este primul SUV compact diesel al Chevrolet. Acesta beneficiaza de un modern sistem common-rail cu injectie, avand un motor de doi litri si 150 CP. Construit pentru a se adapta drumurilor europene, Captiva este primul model din gama europeana a brandului Chevrolet disponibil cu program electric de stabilitate (ESP). Noul SUV compact are un ampatament de 2.707 mm, modelul fiind disponibil cu cinci, respectiv sapte locuri. Clientii vor putea alege, de asemenea, intre varianta cu tractiune pe fata si cea cu tractiune integrala cu activare optionala.
Pe langa motorizarea diesel de 2 litri (pret CIP intre 21.815 si 26.709 de euro), Chevrolet Captiva este disponibil si in varianta pe benzina cu motor de 2,4 litri (pret CIP intre 15.058 - oferta - si 21.798 de euro) sau de 3,2 litri (pret CIP intre 24.703 si 25.014 euro).
Chevrolet Epica - un sedan de lux
In ceea ce priveste Chevrolet Epica, acesta este un sedan de clasa medie cu o tinuta dinamica, in care luxul este combinat cu stilul sofisticat.
Designul elegant si rafinat este completat de faruri ultramoderne, jante de aliaj usor, oglinzi retrovizoare cu semnalizatoare integrate si detalii discrete din crom.
Chevrolet Epica este in doua variante de motorizari pe benzina de 2 si 2,5 litri, la un pret ce variaza intre 14.313 si 18.568 de euro - CIP.