Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (2.83 secunde)
Mai exact, potrivit informatiilor vehiculate de lideri democrati, fostii parlamentari Viorel Pana si Bogdan Niculescu Duvaz incearca sa redevina membri ai Partidului Democrat, partid pe care, inainte de alegerile locale, l-au parasit pentru a se inscrie in Partidul Social-Democrat, fara sa anticipeze ca democratii vor ajunge la Putere, iar ei vor ramane fara functiile de odinioara.
Azi, 7 august, Viorel Hrebenciuc inplineste 59 de ani, prilej cu care ii spunem La Multi Ani!. Viorel Hrebenciuc este un om politic important, membru PSD. ... Viorel Hrebenciuc a fost primar al municipiului Bacau si prefect de Bacau.
Viorel Bangala si sotia au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat:
Daca se mai gandeste in ce-l priveste pe Marius Stan, referitor la infiintarea Alternativei 2008, Ion Stefan pare mai sigur ca niciodata ca va triumfa. "Dimineata am avut o intalnire cu liderul PIN Galati, Viorel Irimia, cu care sunt in discutii avansate.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Cu doar doua zile inainte de Congresul PNL s-a aflat ca Viorel Catarama are si el intentia de a candida pentru presedintia partidului, intentie anuntata de altfel in mod public ieri.
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
Dialoguri peste timp cu Viorel Roman Reporter: ... Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul. ... Viorel Roman: ... pentru Viorel Roman solutia care trebuie adoptata de Romania este catolicizarea in masa.
Managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia, Viorel Oleniuc, va fi desemnat in maxim o luna de zile candidatul oficial al Partidului National Liberal pentru Primaria Mangalia.
Eleganta si profesionalism - sunt doar doua dintre calitatile remarcate de constantenii care s-au strans, curiosi, in jurul candidatului Partidului Conservator pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Marian Pana, si a echipei acestuia, pentru a asculta explicatii referitoare la potentialul acestui judet, precum si ideile conservatorilor, care ar putea ajuta economia judetului, dar nu numai, sa se dezvolte.
Candidatul PC pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana a fost insotit si de candidatul la Primaria Constantei, Lucian Iancu, dar si de cativa seniori conservatori. ... "Facem astfel de vizite pentru ca vrem sa venim cu lucruri concrete", a spus Viorel Pana.
Viorel Cristovici: "Voi incerca sa fiu mai aproape de zona de nord-vest a judetului" Atributii Viorel Cristovici este consilier judetean din partea Partidului National Liberal. ... Experienta Viorel Cristovici este consilier judetean la al doilea mandat si imbina aceasta activitate cu cea din cadrul SC Majestic Com SRL.
Viorel Manzu si Nicolae Bacalbasa au cheltuit 900 de milioane de lei pentru alegeri si au devenit victime ale uninominalului.
Siteul Grupului PDL din Senat informeaza ca senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea si Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopey Isturiz au avut convorbiri fructuoase la Bruxelles.
Propunerea senatorului PSD Viorel Arcas poate parea inedita pentru lumea noastra politica, ce nu rateaza niciun eveniment - de la cele religioase, pana la cele patriotice - pentru a-si face propaganda.
google-analytics.com