In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.

Viorel Cristovici:

"Voi incerca sa fiu mai aproape de zona de nord-vest a judetului"

Atributii

Viorel Cristovici este consilier judetean din partea Partidului National Liberal. Acesta face parte din comisia numarul trei a CJ, pentru dezvoltare urbana si rurala, agricultura, conservarea si protectia mediului si de servicii publice. In cadrul comisiei, acesta se ocupa de studierea si avizarea orientarilor generale privind organizarea si dezvoltarea urbana a localitatilor judetului, precum si pentru amenajarea teritoriului acestuia, dar si de sprijinirea consiliilor locale pentru elaborarea, aprobarea si realizarea programelor de organizare urbana a localitatilor, respectarea traditiilor locale si a prevederilor legale. Totodata, in cadrul acestei comisii, se vrea corelarea planurilor de amenajarea a teritoriului cu proiectele de dezvoltare a serviciilor de utilitate publica, sprijinirea actiunilor derulate in agricultura, printr-o sustinuta colaborare cu factorii cu atributii in consultanta, implementare si executie agricola, precum si analizarea implementarii sistemelor de colectare selectiva si valorificare a deseurilor si ambalajelor la nivelul persoanelor fizice si a institutiilor publice, prin constituirea parteneriatelor de tip public - privat si alte activitati specifice.

Experienta

Viorel Cristovici este consilier judetean la al doilea mandat si imbina aceasta activitate cu cea din cadrul SC Majestic Com SRL.

Avere

Consilierul judetean liberal are trecute in declaratia de avere doua terenuri, doua cladiri, doua autoturisme, actiuni la doua societati si are venituri din indemnizatia de consilier judetean si din activitatea prestata la SC Majestic Com SRL, dar si din inchirierea unui spatiu comercial.

O promisiune

Viorel Cristovici nu are o promisiune bine delimitata pentru galateni insa le transmite acestora ca va incerca sa initieze mai multe proiecte de hotarare in cadrul CJ si isi va indrepta atentia asupra problemelor din nordul judetului. "Voi incerca sa initiez mai multe proiecte de hotarare in cadrul Consiliului Judetean, mai multe decat cele initiate in mandatul anterior. Voi incerca sa initiez cel putin opt-zece proiecte, la doua din ele lucrez acum. In aceasta perioada m-am ocupat de drumurile 252H si 252 I. Totodata voi incerca sa fiu mai aproape de zona de nord-vest a judetului", a precizat Viorel Cristovici.