Cautare

1951 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (7.63 secunde)
In ceea ce priveste procedura votului la vedere, presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, afirma ca va suspenda sedinta parlamentului daca se va recurge la acest tip de vot.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, s-a referit luni, intr-o conferinta de presa, la manifestatiile desfasurate sambata in Piata Universitatii. ... Nu ma bucura, ci ma intristeaza", a spus Bogdan Olteanu.
Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, sustine ca liderul PD Emil Boc "minte fara nicio jena" atunci cand afirma ca modificarea Codului de Procedura Penala a fost adoptata pe fondul absentei deputatilor PD.
Bogdan Niculescu Duvaz, purtatorul de cuvant al grupurilor parlamentare PSD, a anuntat ieri ca Partidul Social Democrat intentioneaza sa formeze o platforma de stanga. ... Pregatim o coagulare a fortelor de stanga in jurul PSD", a declarat Bogdan Niculescu Duvaz.
Presedintele Basescu a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu ar trebui sa demisioneze din decenta, pentru ca a mintit, seful statului aratand 16 scrisori nedeschise de la acesta, spunand ca le-a lasat intacte dupa ce a vazut minciunile din primele cinci.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Ciuca, este bucuros ca initiativa PC privind dublarea alocatiei de stat pentru copii de la 25 la 50 de lei a primit avizul Comisiei de munca si protectie sociala din Senat, dar spune ca mai are de trecut prin multe comisii pentru a fi si pusa in aplicare.
Peste medie se afla si deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca, dar la numarul de interpelari, declaratii politice si initiative legislative, in schimb la capitolul de absente nemotivate la comisiile de specialitate din care face parte, dar si la votul in plen, este printre fruntasi.
Presedintele Camerei, liberalul Bogdan Olteanu, a restituit insa documentul grupului parlamentar al PDL sustinand ca, potrivit Regulamentului, motiunile simple se depun in plen, nu la Registratura.
Fostul contracandidat al Elenei Basescu la functia de secretar general al OT PDL, Bogdan Boza, a demsionat, luni, din PDL, el urmand sa candideze la functia de primar al Sectorului 1, impotriva lui Razvan Murgeanu, posibil candidat la acest post.
Deputatul PDL Viorel Oancea, fost membru PNL, a anuntat, marti, in plenul Camerei, ca Societatea Timitoara l-a mandatat sa-i inmaneze pretedintelui acestui for, liberalul Bogdan Olteanu, premiul "Secera ti ciocanul", cu ocazia implinirii a 18 ani de la Proclamatia de la Timitoara.
Conservatorii au inceput "sapaturile" Cel mai implicat partid al ultimelor sapte zile pare a fi iarasi Partidul Conservator, care, in ultima saptamana, prin vocea purtatorului de cuvant Bogdan Liviu Ciuca, a anuntat ca va "sonda" pe la primariile din tara sa vada care a fost destinatia loturilor de teren care ar fi trebuit sa le fie date tinerilor pentru constructia de locuinte.
Daca de mai bine de o saptamana s-a stiut clar ca presedintele Organizatiei Judetene a PC, Eugen Durbaca, va candida pentru inca un mandat la sefia Consiliului Judetului, iata ca surpriza a venit din partea candidatului pentru Primarie, care pe ultima suta de metri s-a dovedit a fi directorul Centrului Cultural "Dunarea de Jos", Razvan Avram, si nu deputatul Bogdan Ciuca, asa cum se astepta toata lumea.
In ciuda ploii, cateva mii de liberali s-au adunat in centrul orasului pentru a fi alaturi de liderii Bogdan Olteanu, Puiu Hasotti, Gheorghe Dragomir, Gheorghe Hansa, Ionel Chirita, Jean Paul Tucan si Ion Vladoi. ... Bogdan Olteanu, "ca acasa" in Constanta:
Mircea Toader, Bogdan Ciuca, Victor Dobre si... ... Ciuca, botezat de vocea strazii Aparut in ultima vreme tot mai des pe canalele media galatene, numele deputatului conservator Bogdan Liviu Ciuca nu a fost pomenit prea des de persoanele chestionate de noi.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
Claudiu Pop, Bogdan Hossu, Ovidiu Muretan, Pavel Mercea, Simona Badea ti Nicolae Avram s-au prezentat, ieri, in fata Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie Oradea pentru a preda conducerii unitatii cele trei aparate de aer conditionat.
Coordonatorul politic al campaniei electorale al PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, luni ca alegerile se vor tine la sfarsitul lunii noiembrie, iar colegiile uninominale au fost decupate pe baza consultarilor dintre PNL, PSD si PDL.
Deputatul PC si totodata vicepresedinte al filialei Galati, Bogdan Ciuca, a declarat presei ca atat partidul sau, cat si Partidul Social Democrat, doresc ca alegerile parlamentare sa aiba loc la termenul stabilit si ca sunt impotriva amanarii acestora.
Printre pesedistii lejer imbracati, au putut fi vazuti atat deputatul Claudiu Pop, cat si presedintele organizatiei municipale de tineret, Bogdan Hossu, sau proaspatul membru Felix Cozma, alaturi de alte cateva zeci de membri, majoritatea tineri.
Cel putin asta se desprinde din declaratia purtatorului de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, care ne-a asigurat ca la ora actuala niciun membru al Partidului Romania Mare de la Galati nu a trecut la PC si nici macar nu si-ar fi exprimat vreunul dorinta sa faca o astfel de miscare.
google-analytics.com